Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ειδική τιμητική διάκριση στο Γυμνάσιο Μούδρο από το Cineμάθεια 2018

banner roots

Ειδική τιμητική διάκριση στο Γυμνάσιο Μούδρο από το Cineμάθεια 2018
01.07.2018 | 19:58

Ειδική τιμητική διάκριση στο Γυμνάσιο Μούδρο από το Cineμάθεια 2018

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Γυμνάσιο Μουδρου με τη συμμετοχή του στο Cineμαθεια 2018 με το ντοκιμαντέρ "Βαδίζοντας στα ιστορικά μονοπάτια του Μουδρου των αρχών του 20ου αι." έλαβε ειδική τιμητική διάκριση για "παράθεση και εύστοχη ανάδειξη αξιοπρόσεκτου αρχειακού υλικού".

Η ταινία του Γυμνασίου Μούδρου μεταφράζεται, επίσης, στα αγγλικά ελπίζοντας να αποτελέσει ένα σημαντικό ψηφιακό αρχείο για την Ιστορία του τόπου.

Η διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Παπαπαναγιώτου δεν παρέλειψε στην ανακοίνωση της να δώσει "Θερμά συγχαρητήρια στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωριου που διέπρεψε με το ντοκιμαντέρ" Ξένη γη" και μας έκανε όλους περήφανους", .

Το Γυμνάσιο Μουδρου εκπροσωπηθηκε στο φεστιβάλ από τη Διευθύντρια και υπεύθυνη της ταινίας Παπαπαναγιώτου Μαρία και τους μαθητές Θωμά Ευγενία, Κυριάκο Κωνσταντίνο και Μουστάκια Θανάση.

Μια πολύ σημαντική εμπειρία για τα παιδιά τα οποία είχαν, επίσης, την εξαιρετική τιμή να φιλοξενηθούν στο "Σπίτι της Λογοτεχνίας" στη Βολισσο και να γνωρίσουν από κοντά το σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη και τη συγγραφέα Ιωάννα Καρυστιανη.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel