Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σάρωσε τα βραβεία στο Cineμάθεια το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου

the roots web banners 06

Σάρωσε τα βραβεία στο Cineμάθεια το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου
01.07.2018 | 10:17

Σάρωσε τα βραβεία στο Cineμάθεια το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Απονεμήθηκαν χθες στον θερινό κινηματογράφο της Χίου, τα βραβεία για μαθητές Γυμνασίου του τριήμερου Φεστιβάλ «CINEμάθεια, 2018», στο οποίο θα συμμετείχαν 45 + 1 μαθητικές ταινίες Γυμνασίων, Λυκείων και Ειδικών Σχολείων από νησιά του Βορείου και του Νοτίου Αιγαίου.

"Στην μεγάλη οθόνη του cine κήπος η Λήμνος, η Λέσβος, η Χίος, τα Ψαρά, η Σάμος, η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, η Κως, η Ρόδος, η Νάξος, η Σύρος και η Τήνος "κέντησαν" με κινηματογραφικές καταγραφές και ιστορίες των μαθητικών τους ομάδων -για έκτη συνεχή χρονιά-, μνήμες, τραγούδια, ποιήματα, θρύλους, ερωτήματα. Σήμερα θα απονεμηθούν τα βραβεία των μαθητών Λυκείου.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Δικηγόρος και Δημοτική Σύμβουλος Ελεονώρα Γεώργα "Σάρωσε το Γυμνασιο Λιβαδοχωριου τα βραβεία στο 6ο Φεστιβαλμαθητικων ταινιών Βορειου και Νοτίου Αιγαίου που έγινε στη Χίο στις 30 Ιουνίου . Πρώτο βραβείο καλυτερης ταινιας για το ντοκιμαντέρ του σχολείου μας με τίτλο Φιλοκτήτης - ξένη γη
Πρώτο βραβείο σκηνοθεσίας
Πρώτο βραβείο μοντάζ
Πρώτο βραβείο φωτογραφίας
Δεύτερο βραβείο αφίσας
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά !!!!!!!"

Κοινοποιώ την είδηση όπως μου την έστειλε η Διευθύντρια του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου Χαριτίνη Φωτοπούλου και προσθέτω ότι τα συγχαρητήρια αξίζουν κ στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου κ στην ίδια που εμπνέουν,ενθαρρύνουν κ στηρίζουν αυτές τις δράσεις ανοίγοντας έτσι τους ορίζοντες των μαθητών.
Είναι ακόμη μια απόδειξη του ότι πολλά μπορούμε να κάνουμε με αγάπη ,με εργασία κ ΜΑΖΙ!Τα παιδιά είναι η ΔΥΝΑΜΗ κ το ΜΕΛΛΟΝ μας!"

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το