Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Γυμνάσιο Μούδρου αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά με «Τα κίτρινα γάντια» (photos)

banner roots

Το Γυμνάσιο Μούδρου αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά με «Τα κίτρινα γάντια» (photos)
11.06.2018 | 19:43

Το Γυμνάσιο Μούδρου αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά με «Τα κίτρινα γάντια» (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Σε μια εκδήλωση που περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, εθελοντισμό, πολιτισμό και θέατρο παρουσίασε το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας που διοργανώνει η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

Η διεύθυνση του σχολείου σε σχετική επιστολή που εξέδωσε ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση των δράσεων. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Μια πολύ όμορφη και γεμάτη παιδεία βραδιά ζήσαμε μικροί και μεγάλοι στη χθεσινή παρουσίαση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων του Γυμνασίου Μούδρου "Αργύριος Μοσχίδης" στα πλαίσια του 7ου Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας που διοργανώνει η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου με την υποστήριξη της Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λήμνου.

Πρωταγωνιστές μας το Νοιάζομαι και Δρω, οι ηλικιωμένοι του ΚΗΦΗ Καμινίων, οι εθελοντές αιμοδότες, το ΚΕΔΜΟΠ "Χαρισε Ζωη", η κ. Μαρία Λαμπαδαρίδου Πόθου, οι μαθητές της ισπανικής πόλης La Paca που τους γνωρίσαμε μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του eTwinning, ο Μούδρος του προηγούμενου αιώνα κι η Πολιόχνη του χθες και του σήμερα, ο Αλέκος Σακελλαρίου κι ο Χρήστος Γιαννακόπουλος με το καταπληκτικό σενάριο τους "Τα κίτρινα γάντια" κι οι υπέροχοι εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν κατά τη φετινή σχολική χρονιά να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία τις δράσεις μας κι ευχόμαστε σε μικρούς και μεγάλους καλό καλοκαίρι».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το