Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εξαφανίστηκαν τα κουνέλια από τη Λήμνο
Εξαφανίστηκαν τα κουνέλια από τη Λήμνο
19.09.2017 | 12:56

Εξαφανίστηκαν τα κουνέλια από τη Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τεράστια εντύπωση προκάλεσε στους κυνηγούς της Λήμνου, η φανερή μείωση που παρατήρησαν στον πληθυσμό των αγριοκούνελων, αναφέροντας πως υπάρχουν περιοχές του νησιού που στην κυριολεξία έχουν αφανιστεί.

Η μείωση στον πληθυσμό, έχει προκαλέσει σειρά από ερωτήματα, στα οποία όμως δυστυχώς οι αρμόδιοι φορείς δεν είναι σε θέση να δώσουν απαντήσεις και για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λήμνου Βαγγέλης Δανιήλ, μιλώντας στη συχνότητα του FM 100 ζήτησε από τους κυνηγούς που τυχόν εντοπίσουν νεκρό κουνέλι, να το παραδώσει στο γραφείο του συλλόγου, προκειμένου να γίνει εργαστηριακή εξέταση για να βρεθούν τα αίτια του θανάτου.

Το γεγονός μάλιστα ότι στη μικρή κοινωνία της Λήμνου «ακούγονται» διάφορά για το τι έχει προκαλέσει τη δραματική μείωση στον πληθυσμό των κουνελιών, έχει κάνει τους κυνηγούς να ανησυχούν για το αν ποια τα κουνέλια είναι κατάλληλα να καταναλωθούν από τον άνθρωπο.

Ας ελπίζουμε ότι σύντομα θα δοθούν και επίσημα απαντήσεις.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018