Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στεγνοκαθαριστήριο – Πλυντήριο ρούχων Κανέλλης: Κοντά στους κατοίκους της Λήμνου εδώ και 60 χρόνια

the roots web banners 06

Στεγνοκαθαριστήριο – Πλυντήριο ρούχων Κανέλλης: Κοντά στους κατοίκους της Λήμνου εδώ και 60 χρόνια
01.09.2017 | 21:11

Στεγνοκαθαριστήριο – Πλυντήριο ρούχων Κανέλλης: Κοντά στους κατοίκους της Λήμνου εδώ και 60 χρόνια

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το Στεγνοκαθαριστήριο - Πλυντήριο Κανέλλης βρίσκεται υπεύθυνα κοντά σας πριν από το 1958, αναλαμβάνοντας τη φροντίδα των ρούχων σας.

Χάρη στον επαγγελματισμό και την εμπειρία που διαθέτουν οι άνθρωποι στο Στεγνοκαθαριστήριο - Πλυντήριο Κανέλλης, τα ρούχα σας βρίσκονται στα καλύτερα χέρια. Καθημερινά ή αμπιγιέ, τουαλέτες, νυφικά, παπλώματα, κουβέρτες, κουρτίνες, καλύμματα σαλονιών, είδη προικός, όλα με την υπογραφή του Κανέλλη.

Αναλαμβάνει, επίσης, το καθάρισμα και το βάψιμο δερμάτινων, καθώς και το πλύσιμο ρούχων με το κιλό, σε ατομικά πλυντήρια, με δυνατότητα παράδοσης σε 1 ώρα! Αφήνετε τη μπουγάδα σας στον Κανέλλη, τελειώνετε τις δουλειές σας και σε μία ώρα την παίρνετε μυρωδάτη, διπλωμένη και καθαρή!

Τέλος, προσφέρεται η δυνατότητα μόνο για σιδέρωμα της δικής σας μπουγάδας σας.

Το Στεγνοκαθαριστήριο - Πλυντήριο Κανέλλης βρίσκεται πάντα κοντά στον εργένη, τον στρατιώτη, τον φοιτητή, τον ταξιδιώτη, τον επαγγελματία και ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες του καθενός.

Θα το βρείτε λίγα μέτρα από το λιμάνι της Μύρινας, πίσω από το πρώην σούπερ μάρκετ Κουντουρά.

Τηλέφωνο: 22540 25484

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το