Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Όχι» στην υποβάθμιση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στη Λήμνο (photos)
«Όχι» στην υποβάθμιση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στη Λήμνο (photos)
02.03.2017 | 16:41

«Όχι» στην υποβάθμιση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στη Λήμνο (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η στάση εργασίας και η διαμαρτυρία των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ Λήμνου, στην επικείμενη υποβάθμιση των υπηρεσιών σε Αποκεντρωμένο Τμήμα, γεγονός που θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών που πραγματοποιήθηκαν, το λόγο πήρε η κα Μαρία Ρούσσου εκπροσωπώντας τους υπαλλήλους, ο κ. Μαδυτινός Κώστας ως εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ Λήμνου, ο κ. Κυριαζής Παλαιολόγος ως πρόεδρος του συλλόγου ΑμεΑ «Ορίζοντες» και ο Έπαρχος Λήμνου Βαγγέλης Γιαρμαδούρος.

Αφού έγινε μια σύντομη ενημέρωση για τις δυσχέρειες και την ταλαιπωρία που θα υποστούν οι κάτοικοι της Λήμνου από την υποβάθμιση των υπηρεσιών, ο κ. Γιαρμαδούρος ανέφερε ότι άμεσα θα ζητηθεί συνάντηση με την αρμόδια υπουργό, στην οποία θα συμμετέχει και ο Δήμαρχος Λήμνου, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα.

Τέλος, η κα Ρούσσου ανέφερε πως υπάρχουν ήδη νησιωτικές περιοχές που έχουν εξαιρεθεί και αναρωτήθηκε γιατί κάτι τέτοιο δεν έγινε και για τη Λήμνο.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

pantelaroudis

stenos pccom

greek radios

 

 

youtube channel