Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μοναχοί της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας στον Αη Στράτη για τις ακρίδες (photos)
Μοναχοί της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας στον Αη Στράτη για τις ακρίδες (photos)
04.06.2016 | 11:35

Μοναχοί της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας στον Αη Στράτη για τις ακρίδες (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Αγιασμό και λιτανεία της κάρας του Αγίου Μιχαήλ της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους, πραγματοποίησαν σήμερα μοναχοί στο νησί του Αγίου Ευστρατίου, ύστερα από πρόσκληση της Δημάρχου κ. Μαρίας Κακαλή.

Τα τελευταία χρόνια το νησί αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τα σμήνη των ακριδών, που εμφανίζονται στον οικισμό και τρομοκρατούν τους κατοίκους, ενώ δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στις καλλιέργειες.

Οι μοναχοί, αφού πραγματοποίησαν νωρίτερα το πρωί τον αγιασμό και τη λιτανεία σε συγκεκριμένα σημεία του νησιού, θα αναχωρήσουν σήμερα για το ταξίδι της επιστροφής.

 

Φωτό: Ανθή Φακιριάδου

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018