Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κύμα σφοδρής κακοκαιρίας ως την Τρίτη | Βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου

the roots web banners 06

Κύμα σφοδρής κακοκαιρίας ως την Τρίτη | Βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου
28.09.2015 | 08:24

Κύμα σφοδρής κακοκαιρίας ως την Τρίτη | Βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν την ανατολική Ελλάδα έως και τη Τρίτη, ανακοίνωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τα φαινόμενα αναμένεται να εκδηλωθούν στην Κρήτη, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Τη Δευτέρα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως από τη Χαλκιδική και ανατολικότερα), την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και πιθανόν πρόσκαιρα στις Κυκλάδες (κυρίως τις ανατολικές), τα Δωδεκάνησα και τις Σποράδες.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αργά τη νύχτα στα νότια.

Την Τρίτη στην Κεντρική Μακεδονία (από τη Χαλκιδική και ανατολικότερα), την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, κατά περιόδους θα σημειώνονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Πιθανόν μέχρι το βραδύ τα φαινόμενα να επηρεάσουν και τις Σποράδες, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και τη Βόρεια Εύβοια.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel