Η προσφορά και συμμετοχή του κόσμου, ικανοποίησαν απόλυτα τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου, τα οποία σήμερα μέσω δελτίου τύπου που κοινοποιήθηκε στα μέσα ενημερώσεις του νησιού, θέλουν να ευχαριστήσουν όσους στήριξαν την πρωτοβουλίας τους αυτή.
«Στο μπαζάρ που διοργανώσαμε το Σάββατο 1 Αυγούστου στο παλιό λιμάνι της Μύρινας, μας δόθηκε η ευκαιρία να ενημερώσουμε για την γενικότερη κατάσταση των ζώων στη Λήμνο, για το καταφύγιο σκύλων και για την παρέμβασή μας στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.
Γνωριστήκαμε με νέους φίλους και φίλες, ανταλλάξαμε απόψεις και ήδη σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα.
Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η παρουσία του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου κου Χρυσόστομου Ψάρρα ο οποίος μάλιστα έκανε δωρεά σε είδος για τους τετράποδους φίλους μας».
https://www.limnosfm100.gr/limnos/item/15179-pragmatopoiithike-to-mpazar-agapis-sti-myrina-gennaia-dorea-apo-ton-emporiko-syllogo-limnou-photos.html#sigProId8f8734275d
























