Η Νατάσσα Μποφίλιου, ύστερα από ένα χειμώνα αποχής από τις ζωντανές εμφανίσεις, συνεχίζει τη νέα πανελλαδική της περιοδεία.
Ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της ερμηνεύτριας - την ευαισθησία και το πάθος, στήνουν ένα φωτεινό καλοκαιρινό πρόγραμμα που θα γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα, υπενθυμίζοντας στους αμέτρητους θαυμαστές της Νατάσσας Μποφίλιου για ποιο λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί.
Αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της όπως το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω”, το “Εν λευκώ”, το “Μέτρημα” κ.α., επιστρέφουν στις αρχικές τους ενορχηστρώσεις και κερδίζουν τους θεατές με την απλότητα τους.
Στο πρόγραμμα έρχονται να προστεθούν σε πρώτη παρουσίαση τα τραγούδια από τις “Πρώτες Λέξεις”, τη νέα συνεργασία της Νατάσσας με τον Σωκράτη Μάλαμα, το Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου.
Στις 10 Αυγούστου η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα κάνει στάση στη Λήμνο, για μια μοναδική συναυλία για το κοινό, σε διοργάνωση του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου, στα πλαίσια του Lemnos Festival 2015 που διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά οι «Λημνιοί εν δράσει». Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Γυμνάσιο Μύρινας.