Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Την αγωνία των νησιωτών μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

the roots web banners 06

Την αγωνία των νησιωτών μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
30.06.2015 | 19:48

Την αγωνία των νησιωτών μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Κώστα Αγοραστό και τους Περιφερειάρχες Χριστιάνα Καλογήρου, Κώστα Μπακογιάννη και Απόστολο Κατσιφάρα συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και του επέδωσε το ψήφισμα της ΕΝΠΕ για τις τελευταίες εξελίξεις.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου απευθυνόμενη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υποστήριξε ότι υπέρτατο χρέος των πολιτικών δυνάμεων του τόπου είναι η διασφάλιση της ενότητας του ελληνικού λαού και υπογράμμισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για μια ακριτική περιοχή σαν το Βόρειο Αιγαίο, η παραμονή της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Επίσης, παρουσίασε στον κ. Παυλόπουλο τις αρνητικές επιπτώσεις που έχουν στον τουρισμό και γενικότερα στην καθημερινότητα των νησιωτών οι τελευταίες εξελίξεις.

enpe paylop

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel