Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έφτασε στη Λήμνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπ. Εθνικής Άμυνας (photos)

banner roots

Έφτασε στη Λήμνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπ. Εθνικής Άμυνας (photos)
09.04.2015 | 17:00

Έφτασε στη Λήμνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπ. Εθνικής Άμυνας (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Κατέφθασε πριν από λίγη ώρα στο Αεροδρόμιο της Λήμνου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο.

Τους δύο άνδρες συνόδευαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης.

Τους επισήμους υποδέχθηκε Άγημα του Στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ παρόντες στην υποδοχή ήταν η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Γιαννέλης, ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Δημήτρης Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος, κ. Σαράντης Πανταζής, ο Έπαρχος, κ. Βαγγέλης Γιαρμαδούρος και ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, κ.κ. Ιερόθεος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, νωρίτερα βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη στο ΕΦ «ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΗΠΩΝ», ενώ επόμενος σταθμός είναι στρατόπεδα και ακριτικά φυλάκια της Λήμνου. Ειδικότερα, επίσκεψη θα πραγματοποιήσουν στην 130 Σμηναρχία Μάχης, στο στρατόπεδο «ΚΑΡΔΑΜΗΛΑ» (290 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, 101 Αυτοκινούμενη Μοίρα Μέσου Πυροβολικού), καθώς και στην κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού «ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ». 

Η αναχώρησή τους αναμένεται στις 18.25 το απόγευμα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel