Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γιακαλής: "Οι αλλαγές προϊσταμένων της Περιφέρειας στηρίζονται σε φαντασιώσεις"
Γιακαλής: "Οι αλλαγές προϊσταμένων της Περιφέρειας στηρίζονται σε φαντασιώσεις"
06.04.2015 | 08:22

Γιακαλής: "Οι αλλαγές προϊσταμένων της Περιφέρειας στηρίζονται σε φαντασιώσεις"

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε δήλωση - καταγγελία προχώρησε ο πρώην Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και επικεφαλής της παράταξης "Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο" Νάσος Γιακαλής με αφορμή την ανακατάταξη προσώπων στις υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Η δήλωση του κ. Γιακαλή αναφέρει:

"Ειλικρινά δεν πίστευα ότι το έτος 2015 θα χρειαζόταν να κάνω μια τέτοια δήλωση, που πρέπει να πω δημόσια ότι με θλίβει , διότι θα ήθελα να έχουμε αφήσει πλέον πίσω μας τέτοιου είδους νοοτροπίες.

Ωστόσο είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω την Περιφερειακή αρχή ότι προχωρά σε αλλαγές προϊσταμένων στις υπηρεσίες της Περιφέρειας και σε μετακινήσεις προσωπικού, με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια τα οποία κυρίως στηρίζονται σε φαντασιώσεις και σε συνομωσιολογικές απόψεις για το ποιος είναι με ποιον...

Πουθενά και σε καμιά υπηρεσία της Περιφέρειας δεν έγινε παρέμβαση που να στηρίζετε στη σοβαρή και δίκαιη αξιολόγηση του προσωπικού, στις ανάγκες της υπηρεσίας και στην βελτίωση της παροχής υπηρεσιών στους πολίτες.

Αντίθετα βλέπουμε να κυριαρχεί η αλαζονική συμπεριφορά από ανθρώπους, που ενώ δεν έχουν ούτε τα τυπικά προσόντα, καλούνται να κρίνουν υπαλλήλους με σπουδές και με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο τους ...και βέβαια το κριτήριο που βασικά έχουν για να κάνουν αυτές τις αλλαγές είναι μόνο αν τοποθετήθηκαν από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή ή το τι ψήφισαν στις εκλογές.

Λυπάμαι, αλλά οι ευθύνες της Περιφερειάρχη και των αρμόδιων αντιπεριφερειαρχών είναι μεγάλες.

Εμείς όλα τα χρόνια που είχαμε την ευθύνη της διοίκησης της Περιφέρειας αποδείξαμε στη πράξη ότι ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με το τι είναι ο καθένας για αυτό και τοποθετήσαμε σε θέσεις αυτούς που έπρεπε, ανεξάρτητα από το τι κόμμα είναι και τι σχέση είχαν με την προηγούμενη αρχή, για αυτό και μπορούμε σήμερα να μιλάμε και να καταγγέλλουμε τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.

Καλώ την περιφερειακή αρχή να συνέλθει και να σοβαρευτεί. Τα χρόνια της κρίσης μας έχουν κάνει όλους σοφότερους και το ίδιο θα περιμέναμε και από αυτούς.

Οι εποχές των ρεβανσισμών, της τακτοποίησης των δικών μας παιδιών, το να "εξοφλήσουμε" υποχρεώσεις με αυτούς τους τρόπους, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Αν δεν το καταλαβαίνουν τότε θα φροντίσουμε να το καταλάβουν."

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018