Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η 1η εφαρμογή για smartphones με στόχο την τουριστική ανάδειξη της Λήμνου!
ikteo limnou
Η 1η εφαρμογή για smartphones με στόχο την τουριστική ανάδειξη της Λήμνου!
03.04.2015 | 20:33

Η 1η εφαρμογή για smartphones με στόχο την τουριστική ανάδειξη της Λήμνου!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Γεγονός αποτελεί η πρώτη εφαρμογή για smartphones, που δημιουργήθηκε με στόχο την τουριστική υποστήριξη της Λήμνου!

Η Λήμνος τώρα βρίσκεται στο Yallou. Το Yallou είναι μια εναλλακτική διαδραστική πλατφόρμα με σκοπό την προβολή της γνωστής και άγνωστης Ελλάδας σε διάφορα επίπεδα. Αναδεικνύει προορισμούς, τουριστικά, πολιτιστικά και επιχειρηματικά.

Οι επισκέπτες του Yallou έχουν πρόσβαση σε μία μεγάλη βάση δεδομένων που ενημερώνεται συνεχώς με πληροφοριακό υλικό από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και επιλογές διαμονής, εστίασης και ψυχαγωγίας.

Δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να μοιραστούν τις εμπειρίες και φωτογραφίες τους από κάθε προορισμό και στους ντόπιους να παρουσιάσουν τον τόπο τους με μοναδικό τρόπο.

Το Yallou θέλοντας να ενθαρρύνει την εξωστρέφεια του τοπικού ανθρώπινου δυναμικού, παρέχει τη δυνάτοτητα σε τοπικούς παραγωγούς και επιχειρήσεις να προβάλλουν μέσα από την πλατφόρμα τα παραδοσιακά προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η εφαρμογή αυτή αποτελεί το πρώτο από τα 2 apps που δημιουργείται με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου και του Συλλόγου "Φίλοι των Αnzac απο τη Λήμνο". Η Άννα Τοσούνογλου και η Λία Τσακανίκα επιμελήθηκαν την κειμενοποίηση και ο Γιάννης Γκαλιούρης, ο Χρήστος Καζόλης και το Joy Aerials ενίσχυσαν την εφαρμογή με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η συμβολή του Πρέσβη του Καναδά στην Ελλάδα, Robert Peck, που μαζί με την ομάδα του Yallou συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

Επισκεφθείτε εδώ το Yallou ή κατεβάστε την εφαρμογή δωρεάν στο κινητό σας και... ανακαλύψτε τη Λήμνο!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018