Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμαρχος Λήμνου: «Ζητήσαμε να κηρυχθεί έκπτωτη η ΝΕΛ» (mp3)

banner roots

Δήμαρχος Λήμνου: «Ζητήσαμε να κηρυχθεί έκπτωτη η ΝΕΛ» (mp3)
03.03.2015 | 15:06

Δήμαρχος Λήμνου: «Ζητήσαμε να κηρυχθεί έκπτωτη η ΝΕΛ» (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με τη δέσμευση, πως μετά και τη σημερινή συνάντηση με τους ναυτεργάτες της ΝΕΛ, ο αναπλ. Υπουργός κ. Δρίτσας, θα πάρει τις αποφάσεις του, έκλεισε η χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε εχθές στο Υπουργείο Ναυτιλίας, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της Λήμνου.

Στην ενημερωτική εκπομπή του Fm 100 «Θέμα και Ανάθεμα», φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης, ο όποιος συνομίλησε με την Δέσποινα Βασιλειάδου, αναφέροντας τα όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης ανέφερε πως ζητήθηκε από του Υπουργό να προχωρήσει σε έκπτωση τη ΝΕΛ και από την γραμμή του Λαυρίου, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα, το πλοίο της εταιρείας, δεν εκτελεί τα προγραμματισμένα του δρομολόγια με υπαιτιότητα, όπως όλα δείχνουν, της ίδιας.

Εντωμεταξύ, το επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου Λήμνου αναφέρει:

"Εν αναμονή της απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας, κ. Θεόδωρου Δρίτσα, βρίσκεται ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Δημήτρης Μαρινάκης.

Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί σε συνέχεια της σημερινής συνάντησής του Υπουργού με την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, για την επίσχεση εργασίας στα πλοία της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου, εξαιτίας της οποίας έχει διακοπεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου με το λιμάνι του Λαυρίου.

Ο Δήμαρχος, στη χθεσινή συνάντησή του με τον Υπουργό, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Βουλευτής του νομού μας κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, η Βουλευτής Επικρατείας και επικεφαλής της παράταξης Βόρειο Αιγαίο-Γόνιμη Γραμμή στο Περιφερειακό Συμβούλιο, κ. Αγλαΐα Κυρίτση, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Ευάγγελος Γιαρμαδούρος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λημνιακών Συλλόγων κ. Αντώνης Καραγιάννης, ζήτησε από τον κ. Δρίτσα να κινήσει τις διαδικασίες που απορρέουν από τη σύμβαση της εταιρείας με το Υπουργείο, στην περίπτωση που ο ανάδοχος αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Ακούστε τα όσα ανέφερε για το θέμα ο Δήμαρχος Λήμνου

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel