Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μαρινάκης: «Δεν μπορεί να καλεί όποιος θέλει τον Τούρκο Πρέσβη στη Λήμνο»
Μαρινάκης: «Δεν μπορεί να καλεί όποιος θέλει τον Τούρκο Πρέσβη στη Λήμνο»
25.02.2015 | 15:02

Μαρινάκης: «Δεν μπορεί να καλεί όποιος θέλει τον Τούρκο Πρέσβη στη Λήμνο»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

«Τον Πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα, κ. Kerim Uras, υποδέχθηκε σήμερα (30 Ιανουαρίου) στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης.

Παρόντες στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Σαράντης Πανταζής, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι των ANZAC στη Λήμνο» και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, κ. Στέλιος Μάντζαρης, ο οποίος συνόδευε τον Πρέσβη.

Ο κ. Uras πραγματοποιεί επίσκεψη στο νησί μας, έπειτα από πρόσκληση του συλλόγου «Φίλοι των ANZAC στη Λήμνο», ενόψει των εορτασμών της εκατονταετηρίδας από την απόβαση των ANZAC στην Καλλίπολη, τον ερχόμενο Απρίλιο, θέμα που συζητήθηκε κατά τη συνάντηση, μαζί με άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος».

Αυτά ανέφερε το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Λήμνου, για την τότε συνάντηση του Δημάρχου Λήμνου με τον Πρέσβη της Τουρκίας, συνάντηση που όμως δημιούργησε μια σειρά άλλων θεμάτων και προβλημάτων.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο Δήμαρχος Λήμνου, απευθυνόμενος προς το Δημοτικό Συμβούλιο.

«Οι συζητήσεις με τον Πρέσβη της γειτονικής χώρας θα πρέπει να γίνονται σε θεσμικό χαρακτήρα και μόνο. Από κάποιους το θέμα ξέφυγε. Δεν μπορεί να καλεί όποιος θέλει τον Πρέσβη της Τουρκίας...., πόσο μάλλον ο πρόεδρος των φίλων ANZAC της Λήμνου», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

«Η συνάντηση αυτή δημιούργησε θέματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε», κατέληξε.

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018