Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η «Ηφαιστία» Κοντοπουλίου στηρίζει με τη συμμετοχή της την αποκριάτικη παρέλαση της Παναγιάς

the roots web banners 06

Η «Ηφαιστία» Κοντοπουλίου στηρίζει με τη συμμετοχή της την αποκριάτικη παρέλαση της Παναγιάς
19.02.2015 | 19:38

Η «Ηφαιστία» Κοντοπουλίου στηρίζει με τη συμμετοχή της την αποκριάτικη παρέλαση της Παναγιάς

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στην αποκριάτικη παρέλαση της Παναγιάς θα συμμετάσχει με όλα του τα τμήματα ο Α.Ο. Ηφαιστία Κοντοπουλίου, ύστερα από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου της Παναγιάς.

Τα τμήματα που θα λάβουν συμμετοχή συγκεκριμένα είναι η ομάδα Ποδοσφαίρου ανδρών, η ομάδα Ποδοσφαίρου Νέων, το Αγωνιστικό Στίβου, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου και η Ακαδημία Στίβου.

Η Ομάδα στη σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η απόφαση μας να συμμετάσχουμε στηρίχθηκε στο γεγονός ότι στόχος μας είναι η συνεργασία κ η υποστήριξη όλων των Συλλόγων της Λήμνου κ ειδικότερα της περιοχής μας, έτσι ώστε να κρατηθούν ζωντανές οι παραδόσεις κ τα έθιμα του τόπου μας, αλλά κ να μπορέσουμε μέσα από αυτή τη συνεργασία να δώσουμε το σωστό παράδειγμα στα νέα παιδιά που τόσο στηρίζουμε ως Ομάδα.

Η συμμετοχή στην παραπάνω εκδήλωση, δεν είναι υποχρεωτική. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και δεν έχουν στολή, θα προμηθευτούν από το Σύλλογο της Παναγιάς. Όσοι έχουν δικές τους στολές μπορούν να τις φορέσουν. Τέλος δέκα παιδιά από τις ακαδημίες, θα παρελάσουν σε άρμα με θέμα τον αθλητισμό, με τις φόρμες της Ομάδος μας που θα δοθούντην Παρασκευή το απόγευμα (στην Ακαδημία Στίβου) και το Σάββατο το πρωί (στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου). Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στις 1:30 στο Δημοτικό Σχολείο Παναγιάς. Καλό θα είναι να συγκεντρωθούμε όλοι στην πλατεία Κοντοπουλίου στις 1:15 και να πάμε σαν Ομάδα».

Υπενθυμίζεται ότι η αποκριάτικη παρέλαση θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, στις 15:00, στην Παναγία της Λήμνου.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το