Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σύσκεψη πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου για τον εορτασμό της ANZAC DAY
Σύσκεψη πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου για τον εορτασμό της ANZAC DAY
25.01.2015 | 18:24

Σύσκεψη πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου για τον εορτασμό της ANZAC DAY

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σύσκεψη προγραμματίζει η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου, με σκοπό να κατατεθούν προτάσεις από φορείς και κατοίκους του νησιού, προκειμένου να εμπλουτιστεί το πρόγραμμα για τις Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τα 100 χρόνια της ANZAC DAY, που θα πραγματοποιηθούν στη Λήμνο τον ερχόμενο Απρίλιο.

Η πρόσκληση που απηύθυνε ο Έπαρχος Λήμνου Βαγγέλης Γιαρμαδούρος αναφέρει:

«Επειδή βρισκόμαστε στη διαδικασία κατάρτισης του προγράμματος εορτασμού, σε συνεργασία με τον Δήμο Λήμνου, για τις Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης (ANZAC DAY) που θα πραγματοποιηθούν στη Λήμνο, 18, 19 και 20 Απριλίου 2015, εν όψει της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από τη Μάχη της Καλλίπολης, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου (πάνω από τα γραφεία της Δ.Ε.Η.).

Σκοπός της σύσκεψης είναι να καταθέσετε τις προτάσεις σας (ομιλία για την σημασία της επετείου, μουσικοχορευτική εκδήλωση, παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού, αθλητική συνάντηση κτλ) ώστε να συμπεριληφθούν στον ανωτέρω τριήμερο εορτασμό ή να πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του έτους».

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018