Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στο Δήμαρχο Λήμνου αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Αυστραλίας
Στο Δήμαρχο Λήμνου αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Αυστραλίας
12.11.2014 | 14:45

Στο Δήμαρχο Λήμνου αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Αυστραλίας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Συνάντηση εργασίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την Μάχη της Καλλίπολης τον Απρίλιο του 2015, είχε σήμερα, Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, ο δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης.

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Αυστραλίας, η οποία πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες επίσκεψη στη Λήμνο. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος κ. Σαράντης Πανταζής και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λήμνου, κ. Παναγιώτης Μαυροθαλασσίτης.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τον Αμυντικό Ακόλουθο της Αυστραλίας στη Νότια Ευρώπη (Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα), πλοίαρχο κ. Ρέι Λεγγάτ, τον Στρατιωτικό Ακόλουθο της Αυστραλίας στην Τουρκία,  πλοίαρχο κ. SimonOttaviano, την Πρόξενο της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κ. Σου Μπέρτζες και την Διευθύντρια του Προξενικού Τμήματος της Πρεσβείας της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κ. Μαρία Βασιλείου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα όπως ο συντονισμός, η διαμόρφωση του προγράμματος των εκδηλώσεων και η υποδοχή των επισκεπτών που θα έρθουν στη Λήμνο κατά τις ημέρες του εορτασμού. 

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018