Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συνάντηση Μαρινάκη – Καρνέση | Υδρογραφικό – Ωκεανογραφικό στη Λήμνο
Συνάντηση Μαρινάκη – Καρνέση | Υδρογραφικό – Ωκεανογραφικό στη Λήμνο
12.11.2014 | 14:20

Συνάντηση Μαρινάκη – Καρνέση | Υδρογραφικό – Ωκεανογραφικό στη Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με τον Κυβερνήτη του Υδρογραφικού-Ωκεανογραφικού «Στράβων» της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού, ανθυποπλοίαρχο κ. Δημήτρη Καρνέση, συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, κ. Χαράλαμπος Δαλαβίτσος και το μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου κ. Στυλιανός Μαμουζέλος.

Η δραστηριότητα του Υδρογραφικού-Ωκεανογραφικού στη Λήμνο έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς αφορά στην ενημέρωση των χαρτών και των ψηφιακών αρχείων των πλοίων που ενδιαφέρονται να ελλιμενιστούν στα λιμάνια της Λήμνου, ιδιαίτερα αυτών της κρουαζιέρας.

Ο κυβερνήτης ενημέρωσε το Δήμαρχο και τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου για τις εργασίες του Υδρογραφικού-Ωκεανογραφικού σκάφους στα λιμάνια και την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Λήμνου, ενώ ανέφερε ότι θα επιστρέψει στο νησί μας εντός του 2015, για νέες αποτυπώσεις- χαρτογραφήσεις.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018