Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ιωάννης Μάζης: Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών μιλάει στον Fm 100 για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο (mp3)
Ιωάννης Μάζης: Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών μιλάει στον Fm 100 για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο (mp3)
11.11.2014 | 21:04

Ιωάννης Μάζης: Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών μιλάει στον Fm 100 για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο (mp3)

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Για σταδιακή κλιμάκωση των τουρκικών απειλών στην Ελλάδα έκανε λόγο ο καθηγητής του Τμήματος Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, Ιωάννης Μάζης, μιλώντας χθες στη μεσημεριανή εκπομπή του Fm 100 «Θέμα και Ανάθεμα» και τη Δέσποινα Βασιλειάδου.

Ο καθηγητής εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η Τουρκία προχωρά σε «σπασμωδικές κινήσεις», όπως τις χαρακτήρισε, ενώ οι λέξεις-κλειδιά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επεισοδίων αυτών από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης, σύμφωνα με τον πανεπιστημιακό, είναι «ταχύτητα και συνεννόηση».

Παράλληλα, ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις συμμαχικές δυνάμεις Ελλάδας και Κύπρου, Αίγυπτο και Ισραήλ, οι οποίες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις σχέσεις μας με τη γείτονα χώρα.

Ακούστε παρακάτω την εμπεριστατωμένη ανάλυση του καθηγητή στον Fm 100 για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το γεωπολιτικό παιχνίδι στη «γειτονιά» μας.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018