Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κλείνει προσωρινά η είσοδος του παλιού λιμανιού της Μύρινας
Κλείνει προσωρινά η είσοδος του παλιού λιμανιού της Μύρινας
11.11.2014 | 20:00

Κλείνει προσωρινά η είσοδος του παλιού λιμανιού της Μύρινας

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Κλειστή θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες η είσοδος στο παλιό λιμάνι της Μύρινας από την περιοχή «Τρίφωτο», λόγω εργασιών στο δίκτυο αποχέτευσης.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λήμνου, λόγω εργασιών στο πλαίσιο της εκτέλεσης του έργου «Υπολειπόμενο τμήμα δικτύου αποχέτευσης Μύρινας» και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, από την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου και για εκτιμώμενο διάστημα 3-4 ημερών, δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στο παλιό λιμάνι από το Τρίφωτο και θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι οδηγοί που επιθυμούν να μετακινηθούν προς το παλιό λιμάνι, θα στρίβουν δεξιά στο ύψος του φαναριού του 2ου Δημοτικού και μέσω της οδού Μοσχίδου θα φθάνουν στο ύψος του πρώην Κέντρου Τύπου από όπου θα μπορούν να στρίβουν δεξιά.

Οι οδηγοί που θέλουν να μετακινηθούν από το παλιό λιμάνι προς το κέντρο της Μύρινας θα μπορούν να κινούνται μέσω της οδού Νεφέλης (ο δρόμος που οδηγεί προς το κάστρο) από όπου θα στρίβουν δεξιά στην οδό Ταξιαρχών, το δρόμο που οδηγεί στην αγορά.

Ειδικά για το διάστημα εκτέλεσης των εργασιών αυτών, ο δρόμος της αγοράς θα είναι ανοικτός στην κυκλοφορία των οχημάτων, από το ύψος της οδού Ταξιαρχών μέχρι την οδό Γαροφαλλίδη.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018