Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Σύγχυση» στα συστήματα είσπραξης του Δήμου Λήμνου;
«Σύγχυση» στα συστήματα είσπραξης του Δήμου Λήμνου;
03.10.2014 | 10:47

«Σύγχυση» στα συστήματα είσπραξης του Δήμου Λήμνου;

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Δέκτης παραπόνων έγινε για άλλη μια φορά ο Fm 100, από κατοίκους του νησιού, οι οποίοι υποστηρίζουν πως το τελευταίο διάστημα καλούνται να πληρώσουν τους λογαριασμούς ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Λήμνου, χωρίς όμως οι ίδιοι να συμφωνούν με το ποσό του ενημερωτικού φυλλαδίου.

Πιο συγκριμένα,  ακροατές του σταθμού, αναφέρουν πως στο λογαριασμό υπάρχει επιπλέον χρέωση περασμένης περιόδου η οποία φαίνεται ως ανεξόφλητη με αποτέλεσμα ο τελευταίος λογαριασμός να είναι «φουσκωμένος».

Μάλιστα, μας μεταφέρουν και παράπονα για τη στάση κάποιον υπαλλήλων καθώς δεν δείχνουν θέληση συνεργασίας προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα.

Όπως είναι λογικό, οι υπάλληλοι προκειμένου να διασταυρώσουν τα λεγόμενα των δημοτών για πληρωμή του προηγούμενου λογαριασμού , ζητούν να τους προσκομίσουν την απόδειξη πληρωμής.

Οι πιο τακτικοί που κρατούν δηλαδή αρχείο, είναι εύκολο να προσκομίσουν τα έγγραφα, υπάρχουν όμως και αυτοί που θα πρέπει να καταβάλουν το ωφελούμενο ποσό, από τη στιγμή που δεν μπορούν να αποδείξουν την πληρωμή του.

Αλλά υπάρχουν και δημότες που αναφέρουν ότι  κατά την προσπάθεια ενημέρωσης για το ακριβές ποσό πληρωμής, η ίδια η υπηρεσία τους έχει ενημερώσει με 3 διαφορετικά ποσά οφειλής ανάλογα με τον υπάλληλο που εκείνη την ώρα κάνει τη ενημέρωση, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για το πόσα τελικά οφείλουν στο Δήμο.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018