Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Πελαγίτης «θα πιάνει» Θεσσαλονίκη
Το Πελαγίτης «θα πιάνει»  Θεσσαλονίκη
02.10.2014 | 15:02

Το Πελαγίτης «θα πιάνει» Θεσσαλονίκη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με σημερινή της ανακοίνωση η Ναυτιλιακή Εταιρεία «ΑΕΙΝΑΥΤΗΣ», κάνει γνωστό πως το Φ/Γ -Ο/Γ «ΠΕΛΑΓΙΤΗΣ» τροποποιεί τα δρομολόγια του τις Παρασκευές 03 Οκτωβρίου και 17 Οκτωβρίου από Πειραιά προς Χίο και Μυτιλήνη με νέα ώρα αναχώρησης τις 16:00 και πλέον θα προεκτείνει τα Σάββατα 04 Οκτωβρίου και 18 Οκτωβρίου στις 08:45 τα δρομολόγια του από το λιμάνι της Μυτιλήνης, με προορισμό τη Λήμνο και τη Θεσσαλονίκη.

Τις Κυριακές 05 Οκτωβρίου και 19 Οκτωβρίου θα αναχωρεί στις 02:00 από Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Λήμνο και τη Μυτιλήνη, ώστε να εκτελέσει τα προγραμματισμένα δρομολόγια του από Μυτιλήνη προς Χίο και Πειραιά με νέα ώρα αναχώρησης τις 20:00.

Με αυτό το τρόπο η «ΑΕΙΝΑΥΤΗΣ Ν.Ε.» αποκαθιστά την διακοπείσα ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου.

Να υπενθυμίσουμε πως το πλοίο δέχεται προς φόρτωση ασυνόδευτα Ι.Χ και φορτηγά προς όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς, ενώ η τιμή του οχήματος προς Πειραιά ανέρχεται στα 50€.

 

                                        pelag

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018