Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Τότεναμ - Νιούκαστλ Προγνωστικά Στοιχήματος 27/9/20

banner roots

Τότεναμ - Νιούκαστλ Προγνωστικά Στοιχήματος 27/9/20
27.09.2020 | 15:17

Τότεναμ - Νιούκαστλ Προγνωστικά Στοιχήματος 27/9/20

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, με την Τότεναμ να υποδέχεται τη Νιούκαστλ στο «Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ» στο πάμε στοίχημα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 16:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Η αλήθεια είναι πως δεν ξεκίνησε ικανοποιητικά τη νέα σεζόν, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκε με 1-0 από την Έβερτον εντός έδρας. Στη συνέχεια πάντως, βελτίωσε αισθητά την εικόνα της. Συγκεκριμένα, προκρίθηκε στη φάση των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, νικώντας με 2-1 εκτός έδρας τη Λοκομοτίβ Πλόντιβ και τη Σκεντίγια με 3-1 εκτός έδρας.

Επόμενο εμπόδιό της, θα είναι η Μακάμπι Χάιφα, την οποία θα υποδεχθεί στο Λονδίνο. Για την περασμένη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, δοκιμάστηκε στην έδρα της Σαουθάμπτον. Εκεί, αν και έμεινε πίσω στο σκορ από το 32’, στη συνέχεια ήταν εξαιρετική και τελικά πήρε το διπλό με το εμφατικό 5-2.

Αγωνιστικά Νέα: Το καλό νέο για τον Πορτογάλο προπονητή είναι πώς δεν έχει νέα προβλήματα με απουσίες, πέραν των γνωστών. Ο Μπέιλ (ΜΕ.) θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, ενώ ο νεοφερμένος Ρεγκιλόν (Α.) δεν αγωνίστηκε στο ευρωπαϊκό ματς με τη Σκεντίγια και δύσκολα θα πάρει ρόλο κόντρα στη Νιούκαστλ. Ο Εντομπελέ (Μ, 2/0) έβγαλε 90λεπτο την Πέμπτη, όμως έχει μικροτραυματισμό. Θα περάσει τεστ ετοιμότητας, έχει λίγες πιθανότητες να είναι βασικός. Μακρόχρονα απουσιάζει ο Τανγκανγκά (Α.).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Γιορίς - Ντόχερτι, Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ, Ντέιβις - Γουίνκς, Χόιμπιεργκ, Λο Σέλσο - Μόουρα, Κέιν, Σον

Δείτε όλα τα μάτς στο λάιβ σκορ μας

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Αν και έκανε τρομερό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν, νικώντας με 2-0 εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Για την ακρίβεια, την περασμένη αγωνιστική έβγαλε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, στο ματς με την Μπράιτον εντός έδρας. Αμυντικά ήταν τραγική και έχασε δίκαια με 3-0, δεχόμενη τα δύο γκολ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Καλή ήταν η εικόνα της πάντως για το Λιγκ Καπ, όπου κέρδισε την Μπλάκμπερν με 1-0 εντός έδρας, ενώ ακολούθησε εύκολο 7-0 στην έδρα της υποδεέστερης Μόρκαμ. Επόμενό της εμπόδιο για το Λιγκ Καπ, είναι η Νιούπορτ Κάουντι, την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας.

Αγωνιστικά Νέα: Κλασικά τα μακρόχρονα προβλήματα της Νιούκαστλ, με τους Σαρ (Α.), Ντουμπράβκα (Τ.), Λόνγκσταφ (ΜΕ, 1/0) να είναι σίγουρα έξω για το ταξίδι στο Λονδίνο. Ομοίως οι Ντάμετ (Α.) και Γκέιλ (Ε.) είναι παροπλισμένοι και εκτός πλάνων. Ο αρνητικός με την Μπράιτον, Σεντ-Μαξιμίν (ΜΕ, 2/0), χτύπησε και έγινε αλλαγή στο 33'. Θα περάσει από τεστ ετοιμότητας, αλλά οι πιθανότητες είναι εναντίον του. Κλαρκ (Α.) και Λιούις (Α, 2/0) κρίνονται αμφίβολοι, οπότε το τελικό τους status θα κριθεί πριν τη σέντρα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Ντάρλοου - Γέντλιν, Λασέλς, Φερνάντες, Μανκίγιο - Χέντρικ, Σέλβεϊ, Χέιντεν, Ρίτσι - Γουίλσον, Ζοέλιντον

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Τότεναμ έχει προβάδισμα και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το ζητούμενο. Ποντάρισμα στο κουπόνι οπαπ  ο άσος (1) με απόδοση 1.45 στην bet365 εγγραφη

Προγνωστικά Στοιχήματος:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel