Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Λιλ - Ναντ Προγνωστικά Στοιχήματος 25/9/20

banner roots

Λιλ - Ναντ Προγνωστικά Στοιχήματος 25/9/20
25.09.2020 | 16:21

Λιλ - Ναντ Προγνωστικά Στοιχήματος 25/9/20

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική στη Λιγκ 1 Γαλλίας, με τη Λιλ να υποδέχεται τη Ναντ στο «Σταντ Πιερ-Μορουά». Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, με παρουσία 5.000 θεατών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε καλύτερη κατάσταση η Λιλ, που ταυτόχρονα έχει θετική πρόσφατη παράδοση απέναντι στη Ναντ. Επιλογή στο στοίχημα ο άσος (1) με απόδοση 1.80 στην novibet bonus

ΛΙΛ: Συνέχισε να ικανοποιεί με τις εμφανίσεις της για ακόμη μια αγωνιστική. Αν και είχε δύσκολο έργο στην έδρα της Μαρσέιγ, απέσπασε τον βαθμό με σκορ 1-1 κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση. Αν και έπαιξε αμυντικά και δίνοντας βάρος στις αντεπιθέσεις, απειλήθηκε ελάχιστα και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε κερδίσει, ωστόσο λύγισε στα τελευταία λεπτά, όπου ισοφαρίστηκε από τον Ζερμέν στο 85’.

Απόλυτα ικανοποιητική είναι η πορεία της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αφού ακόμη δεν έχει ηττηθεί (2-2-0) και έχει βγάλει πολύ ώριμο και πειθαρχημένο πρόσωπο στις αναμετρήσεις της. Αήττητη στα 10 τελευταία της ματς κόντρα στη Ναντ, έχοντας κερδίσει μάλιστα τα 4 πιο πρόσφατα.

Αγωνιστικά Νέα:Έτοιμος ο ενδεκαδάτος χαφ Ξέκα (2/0) που έχει χάσει τα ματς με Μετς και Μαρσέιγ λόγω τραυματισμού. Ξεπέρασαν την περιπέτεια με τον κορωνοϊό οι Σουμαορό (Α, 0/0) και Νιάς (Μ, 0/0) που, όμως, δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Ταυτόχρονα, κατά δήλωση Γκαλτιέ δεν είναι ακόμα έτοιμος για την ενδεκάδα ο Πορτογάλος χαφ, Ρενάτο Σάντσες (2/0), που ταλαιπωρείται από τραυματισμό μετά την παρουσία στην Εθνική της χώρας.

Πιθανή ενδεκάδα:(4-4-2): Μανιάν - Τσελίκ, Φοντέ, Μπότμαν, Μπράνταριτς - Ικόνε, Αντρέ, Σουμαρέ, Μπαμπά - Γιλμάζ, Ντέιβιντ

ΝΑΝΤ: Είχε τον πρώτο λόγο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς απέναντι στη Σεντ Ετιέν εντός έδρας. Το ξεκίνημά της δεν ήταν καλό, αφού έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, ενώ στη συνέχεια, αν και πίεσε, δεν ήταν ουσιαστική και στην κόντρα δέχθηκε δεύτερο γκολ (66’). Στα τελευταία λεπτά πάντως, πίστεψε περισσότερο στον εαυτό της και εμφανίστηκε πιο αποφασιστική, πετυχαίνοντας έτσι δύο γκολ και διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Ικανοποιητικά τα πρώτα δείγματα της ομάδας του τεχνικού Κριστιάν Γκουρκίφ έως τώρα, καθώς έχει εμφανίσει άκρως μαχητικό πρόσωπο στα παιχνίδια της. G/G τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα και Over τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της απέναντι στη Λιλ.

Αγωνιστικά Νέα:Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο βασικός Λουζά (M, 2/1), που έλειψε στα ματς με τις Μονακό και Σεντ Ετιέν και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Αντίθετα εκτός είναι ο λογιζόμενος για βασικός Κουλιμπαλί (Ε, 1/0), που έχασε πολλές προπονήσεις και βρέθηκε με την υπόλοιπη ομάδα μόλις την Τετάρτη. Από κει και πέρα, στα «πιτς» παραμένει ο Λιμπόμπ (Μ, 0/0) που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας από πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Λαφόντ - Άπια, Ζιροτό, Παλουά, Φάμπιο - Λουζά, Σιριβέγια - Κοκό, Μπλας, Σιμόν - Μουανί (Εμόντ)

Χρήσιμα άρθρα:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel