Με τον άστατο καιρό να επιμένει θα κυλήσει και η σημερινή ημέρα στη χώρα μας.
Την Κυριακή 26/06 η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32-33 βαθμούς Κελσίου στη Μακεδονία, στη Θράκη και στην Ήπειρο, τους 36-38 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, και τους 33-35 βαθμούς Κελσίου στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.
Ο καιρός με μια ματιά
-Λίγα τοπικά φαινόμενα λόγω αστάθειας στα βόρεια και τα κεντρικά ηπειρωτικά
-Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ανατολικά τους 35 με 36 βαθμούς και στα δυτικά τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου
Καιρός: Βροχές και χαλάζι έπληξαν Εύβοια και Φθιώτιδα – Έπεσαν δέντρα από τους ανέμους
Βροχές και καταιγίδες εκδηλώθηκαν σε Φθιώτιδα και Εύβοια, λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου. Ξαφνικά, ο ουρανός σκοτείνιασε και λίγο αργότερα ξεκίνησε να βρέχει και να πέφτει χαλάζι.
Το μπουρίνι ξεκίνησε από Αλμυρό, κατευθύνθηκε προς την ανατολική Φθιώτιδα, περνώντας από τα παράλια του Μαλιακού και στη συνέχεια προς τη Βόρεια Εύβοια, όπως αναφέρει το lamiareport.gr.
Η κακοκαιρία εκδηλώθηκε και στη νότια Φθιώτιδα, ενώ πολλοί ψαράδες που βρίσκονταν στον Μαλιακό και τον Βόρειο Ευβοϊκό επηρεάστηκαν.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές. Ωστόσο, το χαλάζι εκτιμάται ότι χτύπησε αγροτικές καλλιέργειες. Ζημιές υπήρξαν και σε παραλιακά καταστήματα.

Στον κόμβο της εθνικής οδού προς Γλύφα και Πελασγία ο δυνατός αέρας έριξε ένα μεγάλο δέντρο μέσα στο δρόμο. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες από το Κλιμάκιο της Στυλίδας για να το κόψουν και να απελευθερώσουν το δρόμο.
Μπουρίνι στη Λήμνο
Το βράδυ του Σαββάτου άνοιξαν οι ουρανοί και στη Λήμνο. Ο ουρανός σκοτείνιασε και δυνατοί κεραυνοί έπληξαν το νησί.
Δείτε βίντεο
Ισχυροί άνεμοι με καταιγίδες έπληξαν και την περιοχή των Σερρών.
Μάλιστα,, όπως αναφέρει το infonews24.gr, σημειώθηκε και διακοπή ρεύματος για αρκετή ώρα.
Μόλις πριν από μερικά 24ωρα, οι κάτοικοι του Σταθμού Αγγίστας είχαν έρθει αντιμέτωποι με μία πρωτοφανή χαλαζόπτωση και το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν αντιμέτωποι με ισχυρούς ανέμους και παρατεταμένες βροχοπτώσεις.
Πηγή: protothema.gr




























