Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Κορωνοϊός: Ο Ηλίας Μόσιαλος εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς

banner roots

Κορωνοϊός: Ο Ηλίας Μόσιαλος εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς
26.03.2020 | 14:49

Κορωνοϊός: Ο Ηλίας Μόσιαλος εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Ο Ηλίας Μόσιαλος θα εκπροσωπεί εφεξής την ελληνική κυβέρνηση στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου
 
Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου:
 
«Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος ορίζεται εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορωνοϊό».
Ο Ηλίας Μόσιαλος είναι καθηγητής της πολιτικής της υγείας και διευθυντής του LSE Health στο London School of Economics and Political Science στο Λονδίνο, με σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων και βιβλίων, επιμελητής πολλών επιστημονικών εκδόσεων και αρχισυντάκτης επιστημονικού περιοδικού. Έχει χρηματίσει σύμβουλος σε θέματα υγείας σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς.
 
Το τελευταίο διάστημα, ο Ηλίας Μόσιαλος, με πλήθος αναρτήσεών του, παρέχει στοιχεία για την εξέλιξη του κορωνοϊού, αποκωδικοποιεί στοιχεία και κάνει καίριες παρεμβάσεις για ζητήματα που άπτονται της πανδημίας.
 
Μόσιαλος: Με χαρά δέχθηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ηλίας Μόσιαλος σημειώνει ότι με χαρά δέχθηκε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ, νωρίτερα είχε δεχθεί και την πρόταση για συμμετοχή σε διεθνή δεκαμελή ομάδα εμπειρογνωμόνων με αντικείμενο την ενίσχυση των δημοσίων συστημάτων υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
 
Πηγή: iefimerida.gr 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel