Η χαρά για τη νίκη της Αγγλίας επί της Σενεγάλης είναι εμφανής. "Three-mendous!" - ο τίτλος της Daily Mail. "Τώρα για την αναμέτρηση με τη Γαλλία", γράφει η εφημερίδα.
Για τον Guardian ήταν " Τρία ... και εύκολα", καθώς η Αγγλία απέκλεισε τους πρωταθλητές του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Η εφημερίδα απεικονίζει έναν εκστασιασμένο αρχηγό, τον Χάρι Κέιν, να αγκαλιάζει τον Φιλ Φόντεν και τον Μπουκάγιο Σάκα, αφού πέτυχε το τρίτο γκολ της Αγγλίας.
Η Daily Telegraph έχει τον ίδιο τίτλο και ανακηρύσσει την Αγγλία "magnifique", μετά την "πειστική νίκη" της.
"Here Oui Go!" ο πηχυαίος πρωτοσέλιδος τίτλος στη Metro - η γαλλική λέξη χρησιμοποιείται σε λογοπαίγνιο λόγω της προημιτελικής αναμέτρησης της Αγγλίας με τη Γαλλία το Σάββατο. Το πρωτοσέλιδο δείχνει τους παίκτες να ζητωκραυγάζουν και να υψώνουν τις γροθιές τους - και τον προπονητή τους, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, να χειροκροτεί από τις πλάγιες γραμμές του γηπέδου - μετά από ένα "νευρικό", όπως το χαρακτηρίζει, πρώτο 30λεπτο.
"Είμαστε έτοιμοι!" επιμένει η Daily Express εν όψει του αγώνα με τη Γαλλία. Σημειώνει ότι ο Χάρι Κέιν ανυπομονεί να δώσει τη μάχη με τους παγκόσμιους πρωταθλητές , αφού σκόραρε για πρώτη φορά στο τουρνουά.
Η Daily Mirror κάνει λόγο για έναν "ονειρεμένο κόσμο". Και σε μία αναφορά στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αγγλία το 1966 -και τα Χριστούγεννα- η Mirror δηλώνει: "To κύπελλο επιστρέφει στο σπίτι του".
"Βρυχηθμός ", είναι η ετυμηγορία της Sun μετά τη νίκη των "τριών λιονταριών".
Στη Sun διαβάζουμε την είδηση ότι ο Ραχίμ Στέρλινγκ επέστρεψε εσπευσμένα αεροπορικώς από το Κατάρ στη Βρετανία, μετά την έφοδο ένοπλης συμμορίας στην έπαυλή του στο Σάρεϊ. Η εφημερίδα γράφει ότι η αρραβωνιαστικιά του και τα δύο τους παιδιά βρίσκονταν μέσα εκείνη την ώρα.






















