Η εφημερίδα σημειώνει ότι δεν έχουν εκφραστεί νέες ανησυχίες για την ασφάλεια, ωστόσο η Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI), η οποία συμβουλεύει την κυβέρνηση για τα εμβόλια, θα εκδώσει τη νέα "προληπτική συμβουλή" σήμερα Παρασκευή.
Στην ηλεκτρονική έκδοση της Independent διαβάζουμε ότι η επικαιροποιημένη σύσταση γίνεται τη στιγμή που η ρυθμιστική αρχή φαρμάκων, η MHRA, δημοσίευσε νέα στοιχεία για τους θρόμβους την προηγούμενη εβδομάδα.
Η Daily Telegraph αντιλαμβάνεται ότι ένα εναλλακτικό εμβόλιο θα προσφέρεται μόνο εάν είναι διαθέσιμο και αν δεν επηρεάζει την ευρύτερη προσφορά.
Η κυβέρνηση υπογραμμίζει ότι η βασική θέση της MHRA και της JCVI εξακολουθεί να είναι ότι τα οφέλη του εμβολίου της AstraZeneca υπερτερούν των κινδύνων για τη συντριπτική πλειονότητα των ενηλίκων.