Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Κορονοϊός – Βρετανία: Στον δρόμο της “ρήξης” o Μπόρις Τζόνσον με τη βόρεια Αγγλία για τον Covid-19

xaritakis wide

Κορονοϊός – Βρετανία: Στον δρόμο της “ρήξης” o Μπόρις Τζόνσον με τη βόρεια Αγγλία για τον Covid-19
17.10.2020 | 14:44

Κορονοϊός – Βρετανία: Στον δρόμο της “ρήξης” o Μπόρις Τζόνσον με τη βόρεια Αγγλία για τον Covid-19

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης

"Ο πρωθυπουργός απειλεί τους ηγέτες του Βορρά στην αντιπαράθεση για τον Covid" – ο πηχυαίος τιτλος στην πρώτη σελίδα του Guardian.

Η εφημερίδα εκτιμά ότι ο ισχυρισμός του Μπόρις Τζόνσον ότι κάθε μέρα καθυστέρησης σε ότι αφορά την εισαγωγή αυστηρότερων προστατευτικών μέτρων σημαίνει - “περισσότεροι θάνατοι” - είναι μια προσπάθεια από την πλευρά της Ντάουνινγκ Στριτ να “υποχρεωθεί” το Μάντσεστερ να αποδεχτεί αυστηρότερους περιορισμούς χωρίς οι τοπικές αρχές να “απαιτούν” περαιτέρω οικονομική ενίσχυση από τον “κρατικό κορβανά”.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η απόρριψη από τον πρωθυπουργό της πρότασης για ένα εθνικό lockdown περιορισμένης χρονικής διάρκειας, φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με τις απόψεις του επικεφαλής του επιστημονικού συμβούλου του, σερ Πάτρικ Βάλανς, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι εμπειρογνώμονες που συμβουλεύουν την κυβέρνηση είχαν πιέσει για μια τέτοια κίνηση.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018