Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Υπόθεση Μαντλίν: Πάνω από 8.000 φωτογραφίες και αρχεία βρέθηκαν σε κρησφύγετο του Γερμανού παιδεραστή

banner roots

Υπόθεση Μαντλίν: Πάνω από 8.000 φωτογραφίες και αρχεία βρέθηκαν σε κρησφύγετο του Γερμανού παιδεραστή
01.07.2020 | 09:01

Υπόθεση Μαντλίν: Πάνω από 8.000 φωτογραφίες και αρχεία βρέθηκαν σε κρησφύγετο του Γερμανού παιδεραστή

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Γερμανός εισαγγελέας τόνισε πως υπάρχουν αρκετά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η μικρή Μαντλίν ΜακΚάν είναι νεκρή

Οι Γερμανοί εισαγγελείς δήλωσαν εκ νέου τις προηγούμενες ημέρες πως έχουν «ισχυρές αποδείξεις» ότι η για χρόνια αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚάν είναι νεκρή, τη στιγμή που οι ερευνητές αποκάλυψαν ένα πλήθος φωτογραφιών και βίντεο στον χώρο ενός εγκαταλελειμμένου εργοστασίου, που χρησιμοποιούσε σαν κρησφύγετο ο βασικός ύποπτος Κρίστιαν Μπρίκνερ.

«Δεν έχουμε το σώμα και κανένα μέρος του σώματος του παιδιού, αλλά έχουμε αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξουμε ότι ο ύποπτός μας σκότωσε τη Μαντλίν ΜακΚάν», αποκάλυψε ο Γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Ουόλτερς σε αυστραλιανή τηλεοπτική εκπομπή.

 

 

 

Και μπορεί τα αποδεικτικά στοιχεία να παραμένουν ασαφή, ωστόσο, ο Ουόλτερς πρόσθεσε ότι οι ντετέκτιβ ανέσυραν 8.000 αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων αρχείων σε σκληρούς δίσκους και USB sticks, που είχαν θαφτεί δίπλα στο νεκρό σκυλί του Μπρίκνερ, στην εγκατάσταση που βρισκόταν σε βιομηχανική περιοχή του Μπραουνσβάιγκ της Γερμανίας.

 

Ερωτηθείς εάν κάποια από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν, ήταν του μικρού παιδιού, ο Ουόλτερς είπε: «Προς το παρόν, δεν μου επιτρέπεται να το σχολιάσω, οπότε δεν μπορώ να πω αν υπάρχουν φωτογραφίες ή δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Μαντλίν».

Σημειώνεται πως ο Μπρίκνερ εκτίει ποινή φυλάκισης επτά ετών για βιασμό μιας 72χρονης γυναίκας το 2005. Ο ίδιος έχει αρνηθεί τη συμμετοχή του στην εξαφάνιση της Μαντλίν και δεν έχει δεχτεί ακόμα κατηγορίες για την εξαφάνιση ή τον θάνατό της.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το