Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Και η Λήμνος στις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία σύμφωνα με την πρόγνωση Καλλιάνου

the roots web banners 06

Φωτογραφία: Κώστας Καραγκούνης Φωτογραφία: Κώστας Καραγκούνης
18.04.2024 | 13:41

Και η Λήμνος στις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία σύμφωνα με την πρόγνωση Καλλιάνου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Για μια κακοκαιρία πανελλαδικής εμβέλειας που θα επηρεάσει τα Επτάνησα, τα ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο, τη Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου, έκανε λόγο στην πρόβλεψη του ο μετεωρολόγος του Μega, Γιάννης Καλλιάνος.

«Θα σταθώ σε συγκεκριμένα τμήματα. Θα σταθώ στις περιοχές στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα. Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Σε αυτές τις περιοχές το Σάββατο, τα φαινόμενα θα έχουν και ένταση και διάρκεια. Θα συνοδεύονται από ισχυρές καταιγίδες και ανέμους και πιθανότατα να έχουμε και πλημμυρικά φαινόμενα σε τοπικό επίπεδο. Φαίνεται ότι εκεί θα χτυπήσει περισσότερο η κακοκαιρία», είπε ο κ. Καλλιάνος.

«Εάν θέλουμε να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: Προσοχή στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική, στην Καβάλα, στην Αλεξανδρούπολη και αργότερα στη Λέσβο, στη Λήμνο, στη Χίο, στη Σάμο, στην Ικαρία, στην Κω. Αυτές είναι οι περιοχές όπου θα πέσει το περισσότερο νερό και ενδεχομένως με μεγάλη ένταση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το