Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Ναι» από HSW σε Μαρινάκη για διευκολύνσεις των ταξιδιωτών στο δρομολόγιο Λήμνος - Πειραιάς

banner roots

«Ναι» από HSW σε Μαρινάκη για διευκολύνσεις των ταξιδιωτών στο δρομολόγιο Λήμνος - Πειραιάς
06.02.2018 | 18:24

«Ναι» από HSW σε Μαρινάκη για διευκολύνσεις των ταξιδιωτών στο δρομολόγιο Λήμνος - Πειραιάς

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Θετικά ανταποκρίθηκε η Hellenic Seaways στο αίτημα του Δημάρχου Λήμνου για παροχή διευκολύνσεων στους επιβάτες που ταξιδεύουν από Πειραιά προς Λήμνο και αντίστροφα, λόγω της προσωρινής διακοπής των δρομολογίων του «Εξπρές Πήγασος».

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λήμνου αναφέρεται: «Σας ενημερώνουμε ότι, έπειτα από σχετικό αίτημα του Δημάρχου Λήμνου, λόγω της προσωρινής διακοπής των δρομολογίων του Ε/Γ Ο/Γ Εξπρές Πήγασος, η εταιρεία Hellenic Seaways ενέκρινε την παροχή διευκολύνσεων για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από Πειραιά προς Λήμνο και από Λήμνο προς Πειραιά. Οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους πρακτορεία ή στο λογιστήριο του πλοίου για περαιτέρω διευκρινίσεις».

Παράλληλα, η πρόεδρος του ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου Μαγδαληνή Τούφου έγραψε στο Facebook: «Ενημερώνω ότι ήδη πραγματοποιείται η δωρεάν διάθεση καμπίνας για επιβάτες προς Λήμνο , λογικά και για όσους μπουν από Λήμνο προς Πειραιά. Με την έκδοση του εισιτηρίου δίνεται αυτόματα και η καμπίνα. Επίσης η τιμή του εισιτηρίου είναι ίδια με εκείνη της γραμμής Λήμνος -Λαύριο τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα. Η οργή και η άμεση αντίδραση της δημοτικής αρχής έφερε το ελάχιστο έστω που μπορούσε να γίνει από τη ναυτιλιακή εταιρεία. Όσο για το υπουργείο... καμία αντίδραση».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel