Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>Το Samsung Galaxy Note8 κυκλοφόρησε επίσημα στην Ελλάδα

banner roots

Το Samsung Galaxy Note8 κυκλοφόρησε επίσημα στην Ελλάδα
16.09.2017 | 19:36

Το Samsung Galaxy Note8 κυκλοφόρησε επίσημα στην Ελλάδα

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Τεχνολογία

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, η Samsung πραγματοποίησε το επίσημο λανσάρισμα του Galaxy Note8 σε 42 χώρες παγκοσμίως, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Όπως και το iPhone X, το Samsung Galaxy Note8 είναι ένα κινητό των €1,000 — συγκεκριμένα στην Ελλάδα κοστίζει €1,029. Υπάρχει μόνο μία έκδοση, αυτή με 64 GB αποθηκευτικό χώρο, και αυτή βγαίνει σε χρυσό και μαύρο χρώμα.

Το Samsung Galaxy Note8 ενσωματώνει 6.3-ιντσών Super AMOLED Infinity Display, Snapdragon 835 επεξεργαστή, 6GB RAM και μπαταρία χωρητικότητας 3,300 mAh. Είναι αδιάβροχο (IP68), διαθέτει σκάνερ ίριδας και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ η γραφίδα S Pen ανεβάζει τη παραγωγικότητα σε άλλο επίπεδο.

Επιπλέον, το Note8 είναι το πρώτο smartphone της Samsung με διπλή κάμερα. Στο πίσω μέρος έχει δύο αισθητήρες με ανάλυση 12-megapixel και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης ο καθένας, που επιτρέπουν στον χρήστη να τραβάει πορτρέτα (με bokeh εφέ) ή να κάνει ζουμ στις φωτογραφίες (έως 2x είναι οπτικό).

Μαζί με το Note8, η Samsung πουλάει και τη βάση Dex Station η οποία μετατρέπει το κινητό σε υπολογιστή. Η βάση κοστίζει €149.

 

Πηγή: xblog.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel