Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Α. Ιατρίδης: "Μετά βεβαιότητος μπορώ να πω ότι η απασχόληση των αποφοίτων του τμήματος Τυροκομίας - Γαλακτοκομίας Λέσβου θα είναι στο 100%"
achilladelis
Α. Ιατρίδης: "Μετά βεβαιότητος μπορώ να πω ότι η απασχόληση των αποφοίτων του τμήματος Τυροκομίας - Γαλακτοκομίας Λέσβου θα είναι στο 100%"
29.07.2022 | 20:52

Α. Ιατρίδης: "Μετά βεβαιότητος μπορώ να πω ότι η απασχόληση των αποφοίτων του τμήματος Τυροκομίας - Γαλακτοκομίας Λέσβου θα είναι στο 100%"

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη

Στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου "Θέμα κι Ανάθεμα" φιλοξενήθηκε ο κ. Αθανάσιος Ιατρίδης, Διευθυντής της Επαγγελματικής Σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ Μυτιλήνης, και μίλησε για τις Επαγγελματικές Σχολές ΟΑΕΔ, μια επιλογή, η οποία απευθύνεται στους απόφοιτους τουλάχιστον του Γυμνασίου.

Ποια τμήματα λειτουργούν στην σχολή της Λέσβου;
Ποια είναι τα κίνητρα, για να φοιτήσει κάποιος σε αυτές;
Τι ισχύει για το τμήμα Τυροκομίας - Γαλακτοκομίας; 
Τι ισχύει για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών στην σχολή της Λέσβου;

Να σημειώσουμε δε ότι το αρκτικόλεξο ΟΑΕΔ δεν υφίσταται πλέον στην ζωή μας, καθώς εδώ και λίγο καιρό έχει μετονομαστεί σε Δ.ΥΠ.Α (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης.

Ακούστε όλες τις λεπτομέρειες: 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018