Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στον FM 100 για την επόμενη φάση της πανδημίας (audio)

the roots web banners 06

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στον FM 100 για την επόμενη φάση της πανδημίας (audio)
28.05.2020 | 21:29

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στον FM 100 για την επόμενη φάση της πανδημίας (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

«Δεν θα πρέπει να υπάρχει φόβος. Θα πρέπει να υπάρχει σκέψη και να ληφθούν κάποια σχετικά απλά μέτρα», είπε μιλώντας στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου στον FM 100 ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος αναφερόμενος στην επόμενη φάση αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Το ότι ο ιός υπάρχει σε πολύ μικρή κυκλοφορία στην Ελλάδα είναι καλό αλλά για να συνεχίσει να υπάρχει σε μικρή κυκλοφορία θα πρέπει να αποφεύγουμε πράγματα που συνηθίζαμε παλαιότερα», εξήγησε ο κ. Εξαδάκτυλος αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που καλούμαστε να εφαρμόσουμε.

Στο πλαίσιο της έναρξης της καλοκαιρινής σεζόν αλλά και ενόψει του «ανοίγματος» των μετακινήσεων από το εξωτερικό, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου αναφέρθηκε στις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν επιχειρηματίες και εργαζόμενοι στον τομέα του τουρισμού υποστηρίζοντας πως «τα πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί είναι εφαρμόσιμα και εγγυώνται ανθρώπινες διακοπές» για τους τουρίστες «και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας» για τους εργαζόμενους.

Ακούστε όλα όσα είπε για το θέμα ο κ. Εξαδάκτυλος:

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel