Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνος Ντόκος στον FM 100 (mp3)

the roots web banners 06

Ο γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνος Ντόκος στον FM 100 (mp3)
09.10.2018 | 21:34

Ο γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνος Ντόκος στον FM 100 (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφιέρωμα φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ με τίτλο «Η δημόσια συζήτηση για την ασφάλεια», το οποίο αποτελεί το πρώτο* από μια σειρά αφιερωμάτων που δημοσιεύονται σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ).

Ο γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Θάνος Ντόκος μιλώντας στον FM 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου εξήγησε ότι στόχος των εν λόγω αφιερωμάτων είναι να παρουσιάζεται μια ψύχραιμη άποψη καταξιωμένων Ελλήνων επιστημόνων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, με σκοπό να τροφοδοτείται μια συζήτηση που κρίνεται απαραίτητο να γίνει.

Ο γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ σταχυολογώντας τα σημεία στα οποία στηρίζεται το σημερινό αφιέρωμα ανέλυσε ζητήματα όπως ποιες είναι οι συνέπειες του κυκεώνα πληροφόρησης που δέχεται ο σύγχρονος άνθρωπος και με ποιον τρόπο αυτές αντιμετωπίζονται, ποια είναι τα νέα δεδομένα στην ασφάλεια και από ποιους παράγοντες διαμορφώνονται και, τέλος, ποιες είναι οι επιπτώσεις του φόβου και σε τι είδους φαινόμενα αυτός οδηγεί.

Ακούστε όσα είπε στον FM 100 ο κ. Ντόκος.

*Θα ακολουθήσουν αφιερώματα, στα οποία θα αναδειχθούν θέματα, όπως η τρομοκρατία, η αστάθεια και οι εξωτερικές απειλές της Ελλάδας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το