Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Εurope Direct Β. Αιγαίου: Ένας δίαυλος επικοινωνίας πολιτών - Ευρωπαϊκής Ένωσης (mp3)

banner roots

Εurope Direct Β. Αιγαίου: Ένας δίαυλος επικοινωνίας πολιτών - Ευρωπαϊκής Ένωσης (mp3)
01.10.2018 | 20:11

Εurope Direct Β. Αιγαίου: Ένας δίαυλος επικοινωνίας πολιτών - Ευρωπαϊκής Ένωσης (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Στις Βρυξέλλες θα ταξιδέψει το προσεχές διάστημα το Γενικό Λύκειο Μούδρου, καθώς επελέγη μαζί με άλλα 4 σχολεία της Ελλάδας να συμμετάσχει σε εκπαιδευτικό συνέδριο στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η επιλογή έγινε ανάμεσα σε όλα τα σχολεία της χώρας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Σχολεία πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», οι δράσεις των οποίων αξιολογήθηκαν ιδιαιτέρως θετικά.

Στο πλαίσιο αυτό, θα βρεθούν στις 29 Οκτωβρίου στη Λήμνο εκπρόσωποι του Εurope Direct Βορείου Αιγαίου* (Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Βορείου Αιγαίου), με τον κ. Λεωνίδα Αντωνακόπουλο, επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, ο οποίος θα επιδιώξει συνάντηση με τα Μέσα Ενημέρωσης του νησιού προκειμένου να αναδειχθούν και να αναλυθούν θέματα σχετικά με τις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Σήμερα, φιλοξενούμενος της Δέσποινας Βασιλειάδου στην εκπομπή του FM 100 «Θέμα και Ανάθεμα» ήταν ο επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου, καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών και διδάσκων στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας κ. Παναγιώτης Γρηγορίου, ο οποίος μίλησε για την αποστολή, τον σκοπό και τις δράσεις του Εurope Direct Βορείου Αιγαίου.

Ακούστε τη συζήτηση στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.

* Το Κέντρο λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και φιλοξενείται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην πόλη της Μυτιλήνης.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το