Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Η πρόεδρος του Ινστιτούτου «Μυλωνά» στον FM 100 για την πρόθεση της κυβέρνησης να μειώσει τα πρόστιμα του ΚΟΚ (mp3)
Η πρόεδρος του Ινστιτούτου «Μυλωνά» στον FM 100 για την πρόθεση της κυβέρνησης να μειώσει τα πρόστιμα του ΚΟΚ (mp3)
24.01.2017 | 20:12

Η πρόεδρος του Ινστιτούτου «Μυλωνά» στον FM 100 για την πρόθεση της κυβέρνησης να μειώσει τα πρόστιμα του ΚΟΚ (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα η πρόταση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, για μείωση των προστίμων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) κατά 50%.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου «Θέμα και Ανάθεμα» η πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, σημείωσε ότι η εξαγγελία της κυβέρνησης, αφορά σε παλιότερη πρόταση, η οποία, όμως, δεν έχει καμία λογική και επιστημονική τεκμηρίωση. «Πρόκειται για αποσπασματικό μέτρο, το οποίο παραμένει ανοιχτό», λέει η κα Δανέλλη-Μυλωνά.

Η πρόεδρος του Ινστιτούτου, που με συνέπεια τα τελευταία χρόνια καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες για την εξάλειψη των τροχαίων και την προστασία της ζωής στο δρόμο, σχολιάζει: «Αποσπασματικά μέτρα σε μια χώρα με τόσα πολλά τροχαία, δεν έχουν κάποιο νόημα. Είναι σαν να επιβραβεύουμε τους παραβάτες».

«Στην Ελλάδα, πολλά χρόνια τώρα, η οδική ασφάλεια δυστυχώς δεν έχει αποτελέσει προτεραιότητα της πολιτείας», καταλήγει η κα Δανέλλη-Μυλωνά.

Ακούστε όλα όσα είπε για το θέμα στον FM 100.

 

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018