Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Το μεσαίο της δάχτυλο ύψωσε 37χρονη σταρ- «Βεβήλωσε» το κόκκινο χαλί των Κανών

the roots web banners 06

Το μεσαίο της δάχτυλο ύψωσε 37χρονη σταρ- «Βεβήλωσε» το κόκκινο χαλί των Κανών
27.05.2013 | 14:27

Το μεσαίο της δάχτυλο ύψωσε 37χρονη σταρ- «Βεβήλωσε» το κόκκινο χαλί των Κανών

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Πολιτισμός

Μια θλιβερή πρωτιά βρέθηκε να έχει η Άσια Αρτζέντο που ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο στους συγκεντρωμένους φωτογράφους καθώς περπατούσε πάνω στο κόκκινο χαλί για να παραβρεθεί στην πρεμιέρα του Zulu.

Αδικαιολόγητα «βρώμικη» ήταν η συμπεριφορά της 37χρονης κόρης του θρυλικού Ιταλού σκηνοθέτη (και μητέρα δυο παιδιών) κατά την παραμονή της πάνω στο κόκκινο χαλί.

Υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο στο πλήθος ή βγάζοντας έξω την γλώσσα της. Συμπεριφορές που προφανώς ταιριάζουν καλύτερα σε μια ροκ συναυλία παρά σε ένα από τα πιο έγκριτα κινηματογραφικά φεστιβάλ του πλανήτη.

Όλο αυτό την ίδια ώρα που η ίδια ήταν ντυμένη εξαιρετικά κομψά προκειμένου να ανέβει στην σκηνή και να παρουσιάσει ένα από τα βραβεία.

Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα την τελευταία μέρα του φεστιβάλ και αποτελεί ένα θλιβερό αστερίσκο συνολικά στην φετινή διοργάνωση.
 
Αν και, ευτυχώς, λίγο μετά έκανε την εμφάνισή της η Ούμα Θέρμαν (στα πλαίσια της ίδιας πρεμιέρας) που απέδειξε πως πρέπει να φέρεται και πως να ντύνεται μια γνήσια κινηματογραφική σταρ.

Πηγή: iefimerida.gr
 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το