Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Νέα δίκη για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον

banner roots

Νέα δίκη για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον
23.04.2013 | 12:29

Νέα δίκη για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Πολιτισμός

Το σώμα ενόρκων που θα καθορίσει την έκβαση της δίκης σχετικά με τη μήνυση που έχει καταθέσει η μητέρα του θρυλικού "Βασιλιά της Ποπ", Μάικλ Τζάκσον, κατά της οργανώτριας εταιρείας AEG Live, επελέγη τη Δευτέρα. Μετά από αναζήτηση ενός μηνός, επελέγησαν οι έξι άνδρες και οι έξι γυναίκες που θα επανεξετάσουν τη ζωή και το θάνατο του διάσημου καλλιτέχνη.

Η Κάθριν Τζάκσον, έχει καταθέσει μήνυση ύψους 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά της AEG Live, σύμφωνα με την οποία αποτέλεσε τραγική αμέλεια εκ μέρους της εταιρείας το γεγονός ότι προσέλαβε τον γιατρό Κόνραντ Μάρεϊ για τη φροντίδα του τραγουδιστή κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων συναυλιών που επρόκειτο να πραγματοποιήσει.

Η εταιρεία από την πλευρά της υποστηρίζει ότι ουδέποτε προσέλαβε τον Μάρεϊ, ενώ ισχυρίζεται ότι ο Τζάκσον ήταν εθισμένος σε φάρμακα για πολλά χρόνια, προτού καν υπογράψει τη συμφωνία για τις συναυλίες που θα πραγματοποιούνταν στο Λονδίνο. Η AEG Live υποστηρίζει επίσης ότι δεν θα ήταν δυνατό να είχε προβλεφθεί εκ μέρους της ότι ο Μάρεϊ θα αποτελούσε κίνδυνο για τη ζωή του Τζάκσον. Ο γιατρός καταδικάστηκε το 2011 για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Ο Τζάκσον, 50 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο Λος Άντζελες στις 25 Ιουνίου του 2009, από θανατηφόρα δόση ενός χειρουργικού αναισθητικού, το οποίο ο Μάρεϊ είχε χορηγήσει στον τραγουδιστή για την αντιμετώπιση προβλημάτων σχετικά με τον ύπνο.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το