Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Eurovision 2017: Στον τελικό έστειλαν οι Ευρωπαίοι την Demy και το This is Love! (video)

banner roots

Eurovision 2017: Στον τελικό έστειλαν οι Ευρωπαίοι την Demy και το This is Love! (video)
10.05.2017 | 08:26

Eurovision 2017: Στον τελικό έστειλαν οι Ευρωπαίοι την Demy και το This is Love! (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Πολιτισμός

«This Is Love» τραγούδησε σε όλη την Ευρώπη η Demy από την σκηνή της Eurovision, στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης στο Κίεβο, που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης. Η Ευρώπη ανταποκρίθηκε και έστειλε την ελληνική συμμετοχή στον τελικό της 13ης Μαΐου, καθώς η Ελλάδα βρέθηκε μέσα στις δέκα χώρες του α' ημιτελικού που κέρδισαν το «εισιτήριο» για τη μεγάλη βραδιά, το ερχόμενο Σάββατο.

Μετά το περσινό φιάσκο με τους Argo, η Ελλάδα φαίνεται να κάνει δυναμικό comeback και να κερδίζει τις εντυπώσεις. 

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 22:00 το βράδυ, ώρα Ελλάδος. Η Demy εμφανίστηκε στις οθόνες μας δέκατη στη σειρά. 

Με το μπλε να κυριαρχεί στο φόντο της ελληνικής συμμετοχής, η Demy, φορώντας ένα φόρεμα στο χρώμα του δέρματος με βαθύ σκίσιμο στο πόδι, που αποκάλυπτε το καλλίγραμμο σώμα της, ήταν ανεβασμένη σε μία πλατφόρμα που ανεβοκατέβαινε και δύο άνδρες χορευτές ήταν μέσα στο νερό. 

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, τα χρώματα εναλλάσσονταν σε κόκκινο και λευκό, ενώ δεν έλειπαν τα οπτικά εφέ, που περιλάμβαναν έναν καταρράκτη που... αλλάζει ροή με τη δύναμη της αγάπης και το ολόγραμμα ενός κοριτσιού που κολυμπάει. 

Η σκηνοθετική επιμέλεια του ελληνικού τραγουδιού και η χορογραφία που έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Κίεβο. Ο Έλληνας χορογράφος είχε ετοιμάσει και πάλι πολλές εκπλήξεις και τις αποκάλυψε σε ένα υπερθέαμα επί σκηνής.

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, η Ελλάδα ήταν η τρίτη χώρα που ανακοινώθηκε, μετά την ολοκλήρωση της τηλεφωνικής ψηφοφορίας, ότι παίρνει το «εισιτήριο» για τον τελικό. Είχαν προηγηθεί η Μολδαβία και το Αζερμπαϊτζάν, ενώ ακολούθησαν άλλες επτά χώρες: Σουηδία, Πορτογαλία, Πολωνία, Αρμενία, Αυστραλία, Κύπρος και Βέλγιο.


Δείτε την εμφάνιση της ελληνική συμμετοχής:

 

Στις δηλώσεις της μετά τη μεγάλη πρόκριση η νεαρή τραγουδίστρια είπε πως «ό,τι και να έχεις σκεφτεί δεν συγκρίνεται με το να ακούς τη χώρα σου να ανακοινώνεται ότι περνάει στον τελικό».

«Ξαναήρθαν όλα στη θέση τους όταν άκουσα ότι περνάμε στον τελικό. Ευτυχώς δεν ανακοινωθήκαμε τελευταίοι γιατί δεν θα το άντεχα» εξομολογήθηκε.

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσοι φώναζαν το όνομά της πριν ξεκινήσει την εμφάνισή της λέγοντας ότι «αυτό με ηρέμησε. Όποιος το έκανε ήταν υπέροχος».

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται σχολίασε για τα προβλήματα που υπήρχαν στην τελευταία γενική πρόβα επαναλαμβάνοντας μια φράση που, όπως είπε, λέει συνέχεια ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ο χορογράφος ευχαρίστησε από την πλευρά του όλους όσοι ψήφισαν την Ελλάδα.

Για τον τελικό είπε ότι «θέλουμε να τα πάμε καλά επειδή έχουμε κάνει τόση δουλειά. Το πρώτο μέλημα μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τα υπόλοιπα θα έρθουν. Θα αγχωθούμε και πάλι αλλά θα είμαστε ήρεμοι ότι δώσαμε ό,τι μπορούσαμε. 

Χαρακτήρισε «γούρι» την ομάδα της προσθέτοντας ότι «όσα γούρια έφερα από την Αθήνα θα μείνουν στη βαλίτσα».

Αποκάλυψε, τέλος, ότι η πρώτη που πήρε τηλέφωνο ήταν η μητέρα της, η οποία, όμως, επειδή ήταν πιο σίγουρη από όλους μας είχε πέσει για ύπνο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel