Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόσληψη αναπληρωτών και ωρομίσθιων σε Σχολεία Ειδικής Αγωγής και ΚΕΔΔΥ Βορείου Αιγαίου

banner roots

Πρόσληψη αναπληρωτών και ωρομίσθιων σε Σχολεία Ειδικής Αγωγής και ΚΕΔΔΥ Βορείου Αιγαίου
02.09.2014 | 19:53

Πρόσληψη αναπληρωτών και ωρομίσθιων σε Σχολεία Ειδικής Αγωγής και ΚΕΔΔΥ Βορείου Αιγαίου

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Την πρόσληψη αναπληρωτών και ωρομίσθιων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) και σε Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών, ανακοίνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι όσοι επιθυμούν να προσληφθούν ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι από τους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και ως αναπληρωτές από τον κλάδο ΔΕ1 του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.), προκειμένου να στελεχωθούν οι Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Βορείου Αιγαίου για το σχολικό έτος 2014-2015, και κατέχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για τοποθέτηση σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. μπορούν να  υποβάλουν σχετική αίτηση από 02 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι και 05 Σεπτεμβρίου 2014 αποκλειστικά και μόνο στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία επιθυμούν να προσληφθούν.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να προσληφθούν σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. αρμοδιότητας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου, μπορούν να προσέρχονται από 02 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι και 05 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρες (08:00 π.μ. – 16:00 μ.μ.) για να καταθέσουν την αίτησή τους στα Γραφεία της Υπηρεσίας που βρίσκονται στη Μυτιλήνη και στην οδό Ελ. Βενιζέλου 26, 1ος όροφος (Μακρύς Γυαλός).

Επίσης, οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν ταχυδρομικά τη σχετική αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά – σε ευκρινή φωτοαντίγραφα – με συστημένη επιστολή, και σφραγίδα κατάθεσης στο Ταχυδρομείο, το αργότερο μέχρι την 05η Σεπτεμβρίου 2014, στην ταχυδρομική διεύθυνση «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ– ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 26, Τ.Κ.: 81100, ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΛΕΣΒΟΣ». Όσοι αποστείλουν ταχυδρομικά τη σχετική αίτηση, παρακαλούνται να φροντίσουν για την έγκαιρη αποστολή των αιτήσεών τους, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στη διαδικασία.

Οι υποψήφιοι στη δήλωση προτίμησης της αίτησής τους να καθορίσουν ανά νήσο  την προτίμησή τους (πχ. 1. Νήσο Λέσβο, 2. Νήσο Χίο, 3. Νήσο Λήμνο 4.Νήσο Σάμο, 5. Νήσο Ικαρία), στη συνέχεια μπορούν, αν επιθυμούν, να δηλώσουν προτίμηση σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ή ΚΕ.Δ.Δ.Υ. εντός της Νήσου.

Οι υποψήφιοι που θα υποβάλουν αίτηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. και Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου, για το διδακτικό έτος 2014-15, θα υποβάλουν όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 137068/Γ6/01-09-2014 (AΔΑ:Ω3ΧΟ9-2ΜΗ) Πρόσκληση.

Σε περίπτωση που η Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. & Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου ζητήσει από τον υποψήφιο την εκ νέου προσκόμιση των προβλεπομένων εγγράφων (τίτλων, πιστοποιητικών, βεβαιώσεων κ.λ.π.) ο υποψήφιος υποχρεούται να τα προσκομίσει.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 22510-48166, (Υπεύθυνος: Τζίτζιρας Ευστράτιος) ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Βορείου Αιγαίου (http://vaigaiou.pde.sch.gr).

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το