Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το European Express φεύγει το Μυτιλήνη έρχεται…

banner roots

Το European Express φεύγει το Μυτιλήνη έρχεται…
12.08.2014 | 16:05

Το European Express φεύγει το Μυτιλήνη έρχεται…

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ούτε μήνας δεν πέρασε από όταν το European Express κλήθηκε να αντικαταστήσει το πλοίο Θεόφιλος αναλαμβάνοντας να βγάλει εις πέρας τα δρομολόγια της άγονης γραμμής.

Το πλοίο όμως αντί να καλυτερεύσει  την ήδη βεβαρημένη με προβλήματα γραμμή, κατάφερε να προκαλέσει μεγαλύτερα με αποκορύφωμα τα γεγονότα του προηγούμενου Σαββάτου.

Η αντίδραση του κοινού ήταν μεγάλη, αλλά για πρώτη φορά υπήρξε και επιστολή από την Ένωση Ξενοδόχων του νησιού, με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, απειλεί τη ΝΕΛ με μηνύσεις για διαφυγόντα κέρδη, καθώς τα πλοία της Ναυτιλιακής Εταιρείας  που εξυπηρετούν τις γραμμές της Λήμνου, κατάφεραν τεράστιο πλήγμα στη φετινή κίνηση.

Όπως πληροφορούμαστε λοιπόν, η ΝΕΛ έχει υποβάλει αίτημα προς το Υπουργείο Ναυτιλίας για αντικατάσταση του πλοίου «European Express» από το «Μυτιλήνη» από αύριο.

Η έγκριση θεωρείται βέβαιη και έτσι την άγονη γραμμή μέχρι τις 31 Αυγούστου θα εξυπηρετεί το πλοίο «Μυτιλήνη».

Ευελπιστώντας πως η «κατάρα» της γραμμής δεν θα ακολουθήσει και  αυτό το πλοίο… 

Update: Δόθηκε τελικά η έγκριση στο αίτημα που υπέβαλε η ΝΕΛ στο Υπουργείο Ναυτιλίας για την αντικατάσταση του «European Express» από το πλοίο «Μυτιλήνη».

Έτσι, συμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΕΛ, από σήμερα Τρίτη 12/08  το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, θα εκτελεί τα δρομολόγια του Βορείου Αιγαίου (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΚΑΒΑΛΑ-ΛΗΜΝΟΣ-ΛΕΣΒΟΣ-ΧΙΟΣ-ΣΑΜΟΣ-ΙΚΑΡΙΑ & επιστροφή).

Το πλοίο θα αναχωρήσει στις 21:40 από το Βαθύ για να ενταχθεί στα δρομολόγια του.

Μετά την τροποποίηση αυτή, το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ EUROPEAN EXPRESS θα αντικαταστήσει το Ε/Γ-Ο/Γ ΜΥΤΙΛΗΝΗ στα δρομολόγια του Ανατολικού Αιγαίου (ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΡΟΣ-ΙΚΑΡΙΑ-ΦΟΥΡΝΟΙ-ΣΑΜΟΣ & επιστροφή) και θα αναχωρήσει σήμερα Τρίτη 12/08 από το Βαθύ στις 21:00 προς Καρλόβασι (αφ 22:00 αν 22:40) - Φούρνους (αφ 23:50 αν 00:10) - Εύδηλο (αφ 01:30 αν 02:00) - Πειραιά (αφ 10:10).

Τα εκδοθέντα εισιτήρια έχουν μεταφερθεί αντιστοίχως.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel