Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συνεχίζεται η διημερίδα επιχειρηματικότητας | Μεταβολή στο πρόγραμμα του Lemnos Festival 2014

banner roots

Συνεχίζεται η διημερίδα επιχειρηματικότητας | Μεταβολή στο πρόγραμμα του Lemnos Festival 2014
07.08.2014 | 18:05

Συνεχίζεται η διημερίδα επιχειρηματικότητας | Μεταβολή στο πρόγραμμα του Lemnos Festival 2014

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

To Lemnos Festival 2014 βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και μετά την πολύ επιτυχημένη χθεσινή συναυλία της Δέσποινας Βανδή, του Κώστα Μαρτάκη και του Μηδενιστή, η ολοκλήρωση της πρώτης μέρας της διημερίδας επιχειρηματικότητας είναι και αυτή γεγονός.

Θέμα της ημέρας, οι αναπτυξιακές προοπτικές της Λήμνου. Στην πρώτη θεµατική ενότητα που αναλύθηκε, τονίστηκαν τόσο τα υφιστάµενα προβλήµατα στον αναπτυξιακό σχεδιασµό, όσο και οι αναγκαίες αλλαγές που απαιτούνται για το µέλλον. Η  δεύτερη θεµατική ενότητα ακολούθησε με την παρουσίαση µίας πρώτης προσέγγισης του προβλήµατος του υπερπληθυσµού του αγριοκούνελου, ενώ σειρά είχε µία εποικοδοµητική συζήτηση γύρω από το θέµα.

Αύριο, η διηµερίδα ολοκληρώνεται µε το πολύ ενδιαφέρον θέµα της επιχειρηµατικής ανάπτυξης, µέσω παρουσιάσεων της δραστηριοποίησης διακεκριµένων επιχειρήσεων που έχουν αναπτυχθεί στο νησί. Επίσης θα λάβει χώρα η παρουσίαση του προγράµµατος της οµάδας του Paths of Greece για την Λήµνο καθώς και η επίσηµη έναρξη του 2ου Διαγωνισµού Επιχειρηµατικότητας και του προγράµµατος “Δίκτυο Νέων”.  

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας.

programma 2hs

Σκοπός της δεύτερης ηµέρας της διηµερίδας είναι, νέοι άνθρωποι µε νέες ιδέες να έρθουν σε επαφή µε την επιχειρηµατικότητα και τις ευκαιρίες που προκύπτουν µέσω αυτής.     

Εν τω μεταξύ, οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν εχθές στη Λήμνο, προκάλεσαν τεχνικά προβλήματα, με αποτέλεσμα ο σύλλογος αποδήμων και φίλων της Λήμνου, «Λημνιοί Εν Δράσει» να μεταθέτει τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις 7 & 8 Αυγούστου στο Παλαιό Λιμάνι της Μύρινας, την Παρασκευή 8 & Σάββατο 9 Αυγούστου. 


Ωστόσο οι εκδηλώσεις του Junior Festival,θα διεξαχθούν κανονικά στο Γυμνάσιο Μύρινας στις 7 & 8 Αυγούστου, όπως είχαν προγραμματιστεί.  

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το