Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δημόσιο «ευχαριστώ» από τον Ερυθρό Σταυρό Λήμνου στην Τοπική Επιτροπή Ε.Π.Σ
Δημόσιο «ευχαριστώ» από τον Ερυθρό Σταυρό Λήμνου στην Τοπική Επιτροπή Ε.Π.Σ
17.07.2014 | 16:48

Δημόσιο «ευχαριστώ» από τον Ερυθρό Σταυρό Λήμνου στην Τοπική Επιτροπή Ε.Π.Σ

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Δημόσιο «ευχαριστώ» εξέφρασε το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα μέλη της Τοπικής Επιτροπής Λήμνου Ε.Π.Σ Λέσβου για τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν στη διάρκεια του τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε την περασμένη Παρασκευή στη μνήμη του Λάκη Ποριάζη.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Τμήματος Θεόδωρος Μπαβέας ιδιαίτερα συγκινημένος δήλωσε: «Μια πρωτόγνωρη εκδήλωση τιμής μνήμης  και εθελοντικής  προσφοράς έγινε  από την ποδοσφαιρική  οικογένεια και τους φιλάθλους  του νησιού μας   από  νέους  και παλαίμαχους  αθλητές  για ένα συναθλητή τους ο  οποίος τόσο  πρόωρα έφυγε από τη ζωή.  Ο Λάκης τώρα πια  από την κοινωνία  των αγγέλων είναι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος  γιατί  οι συναθλητές του όχι  μόνο  τον θυμούνται και τιμούν την γυναίκα  και τα  παιδία  του, αλλά παράλληλα μέσα  από αυτή την εκδήλωση  δίνουν ελπίδα  και χαρά σε ορισμένους συμπολίτες μας οι  όποιοι έχουν ανάγκη βοηθείας.  

Χαίρομαι και εγώ ιδιαίτερα και συγχαίρω τους διοργανωτές,  γιατί  οι αθλητές  και οι ποδοσφαιρικοί  παράγοντες του νησιού  μας, έχουν δώσει δείγματα  κοινωνικής παρουσίας με εκδηλώσεις  προσφοράς και αλληλεγγύης, γιατί θέλουν να  βοηθούν τους συμπολίτες τους,  γιατί  κάνουν τουρνουά για τους νεολαίους, έτσι  ώστε  να προάγουν το άθλημα  και να οδηγούν μακριά από τις ψεύτικες εφήμερες και τραγικές εξαρτήσεις τους νέους μας.

Αυτή η εκδήλωση ήταν κάτι  το διαφορετικό!! Ήταν όλοι εκεί… το αθλητικό πνεύμα, το αθλητικό ιδεώδες, η αγωνιστικότητα,  η άμυλα και η κοινωνικότητα φαινόταν ότι συνοδοιπορούν με την τιμή, τη  μνήμη, την αιωνιότητα,  την εκτίμηση, τον σεβασμό,  τον εθελοντισμό.

Ήταν στιγμές που ο αθλητισμός συναντούσε τον εθελοντισμό και δημιούργησαν αυτό το αποτέλεσμα , το τέλειο, το πραγματικό, το αληθινό ,το ανθρώπινο,  το θειο, μια  προσφορά αγάπης  και αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο μας.  Τιμή και αιώνια μνήμη για τον αξέχαστο αυτό αθλητή, τον οικογενειάρχη, τον πολίτη  με την κοινωνική προσφορά.  Yγεία, υπομονή και δύναμη στην οικογένεια του  για  τον οποίο θα πρέπει να είναι υπερήφανοι».

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018