Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρχικά επίσκεψη και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, μίας από τις σημαντικότερες ιερές πόλεις της αρχαιότητας, όπου τελούνταν τα περίφημα Ελευσίνια Μυστήρια προς τιμήν της θεάς Δήμητρας.
Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες θα μεταβούν στο Πόρτο Γερμενό για στάση δίπλα στη θάλασσα, ενώ η εκδρομή θα ολοκληρωθεί στα Βίλια, με φαγητό και διασκέδαση στην ταβέρνα «Μούριες».
Όπως αναφέρει ο σύλλογος, βασικός στόχος της εκδρομής είναι το αντάμωμα των συγχωριανών της Αττικής πριν από το καλοκαίρι και η ενίσχυση της συλλογικής δράσης και των εκδηλώσεων του σωματείου.
Το κόστος συμμετοχής για την εκδρομή είναι 20 ευρώ για τους ενήλικες, ενώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Το γεύμα κοστίζει 25 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από μπριζόλα χοιρινή, μπιφτέκι ή φιλέτο κοτόπουλο με πατάτες, σαλάτα, φέτα, τυροπιτάρια ανά τέσσερα άτομα, καθώς και ποτά και αναψυκτικά. Οι δηλώσεις συμμετοχής και οι επιλογές μενού θα πρέπει να δηλωθούν έως τη Δευτέρα 1 Ιουνίου στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.
Καράμαλης Παναγιώτης 6970319980
Κοκκινογούλης Λάμπης 6938404871
Καλογιάννη Βικτώρια 6944459328
Κατακουζηνού Ουρανία 6945657954


























