
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εθνικής Δράσης κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας σε συνεργασία με τη UNICEF και περιλαμβάνει δύο παράλληλους άξονες:
-
Αθλητισμός και Παιχνίδι: Από τις 16:00 έως τις 18:00, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να αθληθούν στον χώρο του σχολείου, στέλνοντας το μήνυμα για λιγότερη οθόνη και περισσότερη δράση.
-
«Ήρθε η ώρα για τον Λαχανόκηπο»: Γονείς και παιδιά θα εργαστούν μαζί για την προετοιμασία του εδάφους και τον καθαρισμό των παρτεριών του σχολικού κήπου, μαθαίνοντας στην πράξη την αξία της επαφής με τη γη και την παραγωγή υγιεινών τροφών.
Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους του νησιού, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουν ενεργά, υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.
Πληροφορίες:
-
Πότε: Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026
-
Πού: 2ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας
-
Ώρες: 16:00 – 18:00
























