Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μύρινα: Στο έλεος των νοτιάδων το λιμάνι | Ο δρόμος έγινε θάλασσα
Μύρινα: Στο έλεος των νοτιάδων το λιμάνι | Ο δρόμος έγινε θάλασσα
08.01.2026 | 14:05

Μύρινα: Στο έλεος των νοτιάδων το λιμάνι | Ο δρόμος έγινε θάλασσα

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Απίστευτες εικόνες καταγράφει η κάμερα τις τελευταίες ώρες στα δύο παραλιακά μέτωπα της πόλης! Η θάλασσα βγήκε στο λιμάνι και ο δρόμος έγινε θάλασσα!

Οι θυελλώδεις νοτιάδες έσπρωξαν το νερό στην στεριά, μετατρέποντας το οδόστρωμα σε προέκταση της θάλασσας και αφήνοντας πίσω τους μια εικόνα πλήρους αναστάτωσης!

Το θαλασσινό νερό έχει καλύψει μεγάλο μέρος του δρόμου μπροστά από το λιμεναρχείο, ενώ κάδοι απορριμμάτων παρασύρονται από τα ρεύματα και «βολτάρουν» ανεξέλεγκτα μέσα στα νερά. 

Μάλιστα στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε ακούγεται ένας άνδρας να λέει «Αν ήταν αυτοκίνητο θα το είχε φέρει εδώ». Εξ ου και από χτες το λιμεναρχείο Μύρινας είχε προχωρήσει σε έκτακτη σύσταση για την απομάκρυνση των οχημάτων από το Πάρκιγκ του λιμανιού! 

Η κυκλοφορία στο σημείο γίνεται με δυσκολία, και χρειάζεται μεγάλη προσοχή!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

pantelaroudis

stenos pccom

greek radios

 

 

youtube channel